Steaua a castigat clar meciul din Soseaua Stefan cel Mare

Debutul returului SuperLigii CEC Bank a insemnat un veritabil galop de sanatate pentru Steaua, care s-a impus clar, cu 67-10, in fata celor de la Dinamo.

Aripa Zamfir a deschis scorul cu un eseu in minutul 5, iar Vlaicu a transformat. Melinte a culcat balonul si el in terenul dinamovist de tinta, dupa care uvertura gazdelor, Petrache, a adus primele puncte alb-rosiilor, din lovitura de pedeapsa.

Sarabanda eseurilor ros-albastre a continuat cu reusitele lui Zamfir si Ionut Dumitru, ultima transformata de Vlaicu. Dinamo a incercat inca un revirimant dupa eseul semnat de fundasul Stan, urmat de cele doua puncte suplimentare ale lui Petrache.

Scorul pauzei a fost stabilit la 27-10 dupa penalitatea concretizata de Vlaicu.

Partea a doua a jocului a adus o singura echipa pe teren, Steaua, care literalmente a zburat spre buturile baietilor lui Demci. Ionut Dumitru, Dascalu, din nou Ionut Dumitru, Ianus, Baraulea si Nainer au desavarsit opera cu alte eseuri.

Vlaicu a transformat patru dintre incercari, astfel ca tabela s-a conturat la 67-10, iar Steaua ajunge la 27 de puncte in clasament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *