Farul si-a asigurat locul in Play-Off

La Constanta, Farul a reusit sa se impuna in fata lui Dinamo cu rezultatul de 54-26 dupa o partida in care s-au marcat 12 eseuri, iar marinarii s-au ales si cu bonusul ofensiv.

Partida a inceput oarecum surprinzator cu Dinamo reusind prima incercare, Caplescu a interceptat o pasa gresita a constantenilor si dupa o cursa de 70 de metri a culcat balonul in terenul de tinta la gazdelor, tot el reusind si transformarea.

Farul a inceput apoi sa puna presiune si Sergio De la Harpe a marcat primul eseu al constantenilor, tranformat de Jantjies, restabilindu-se astfel situatia de pe tabela de marcaj.

Dinamo a preluat insa conducerea si chiar daca “alb-rosii” evoluau in 14 jucatori, Bratu primind cartonas galben, Sobota a fost cel care folosindu-si forta a patruns in terenul de tinta al marinarilor, transfoprmarea lui Caplescu modificand tabela la 7-14.

A fost ultimul moment al jocului in care dinamovisti au fost la conducere pentru ca ramasi din nou in inferioritate elevii lui Stefan Demci au primit trei incercari pe finalul primei reprize, Darryl De la Harpe, Munteanu si Gheara fiind autorii esurilor, doua dintre acestea fiind transformate de Jantjies.

Repriza secunda a inceput cu un cartonas galben primit de Darryl De la Harpe, in ciuda inferioritatii numerice farul reusind o noua incercare prin Agiacai, transformata de Jantjies.

Scorul a luat proportii la mijlocul mitanului secund, Agiacai la a doua reusita persoanala si Stein cu doua incercari transformate de jantjies ducand scorul la 47-14 pentru echipa antrenata de Mircea Paraschiv.

Finalul a mai adus alte trei incercari una semnata de Apostol pentru gazde si doua in contul “alb-rosiilor” , Bors si Sobota aflat la a doua reusita personala.

Farul s-a impus cu 54-26, iar acesta victorie consolideaza pozitia constantenilor pe ultima treapata a clasamentului care da posibilitatea participarii in Play Off.

Etapa viitoare Farul se va deplasa la Cluj unde o va intalni pe Universitatea in timp ce Dinamo va primi vizita celor de la CSM Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *