Baia Mare si Timisoara au incheiat la egalitate pe stadionul Lascar Ghinet

Derby-ul dintre Stiinta Baia Mare si RCM Timisoara s-a terminat nedecis, dupa o partida in care pe final oricare dintre echipe si-ar fi putut apropia victoria.

Prima repriza s-a terminat in avantajul gazdelor, dupa ce Wiringi a concretizat doua lovituri de pedepsa iar Conache una, neozeelandezul mai ratand o data iar fundasul banatean de trei ori fata in fata cu buturile adverse.

Niciuna dintre echipe nu a reusit in acest interval de timp sa ameninte terenul de tinta al celeilate, in schimb atat maramuresenii cat si banatenii au evoluat in inferioritate, Ene respectiv V.Rus si Shennan primind cartonase galbene.

Dupa pauza elevii lui Eugen Apjok au reusit primul eseu al partidei. Dupa o margine recuperata de Zimbrii a urmat o actiune care a destabilizat apararea timisorenilor si Wiringi a finalizat cu eseu la centru, tot el fiind si autorul transformarii.

In minutul 55 insa Timisoara a replicat si dupa un atac pe treisferturi cu balonul scos la aripa, Moala a reusit sa culce balonul in terenul de tinta al gazdelor, Umaga insa a ratat transformarea iar scorul devenea 13-8 pentru baimareni.

Revenit dupa accidentare, Calafeteanu a redus din diferenta opt minute mai tarziu, concretizand o penalitate, pentru ca in minutul 70 banatenii sa reuseasca sa intoarca rezultatul de pe tabela de marcaj.

Dupa un mol de margine, Dorin Lazar a finalizat cu eseu, Calafeteanu a transformat si elevii lui Chester Williams conduceau cu 18-13.

Finalul a fost incandescent cu Baia Mare in apropierea terenului de tinta al adversarilor, Hristache reusind un eseu la colt, pozitia lui Wiringi fiind grea pentru o transformare a facut ca dupa 80 de minute tabela de marcaj sa arate rezultatul de 18-18.

In urmatoarea runda Timisoara va primi replica Stelei in timp ce Baia Mare va sta.

1 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *