Timisoara a invins Steaua cu bonus ofensiv

Pe stadionul Gheorghe Rascanu din Timisoara, campionii en-titre si liderul clasamentului, Steaua, au oferit un spectacol frumos din care primii au iesit invingatori gratie unei reprize secunde mai bune.

Inceputul jocului a fost unul curat in care timp de zece minute partida s-a desfasurat cursiv fara prea multe intreruperi, ambele echipe cautand sa-si fixeze adversarul in propria jumatate de teren.

Vlaicu a deschis scorul dupa o lovitura de pedeapsa in minutul 9 dar dupa numai cinci minute, Calafeteanu a egalat trimitand printre barele butului o penalitate.

In minutul 29 banatenii au trecut la conducere, Fercu atent, a interceptat o pasa gresita a militarilor si a marcat la centru prima incercare a partidei, Calafeatu indeplinind o formalitate in a aduce cele doua puncte ale transformarii.

Steaua a revenit in joc si in minutul 34 dupa o lovitura de pedeapsa la care “ros-albatrii” au cerut gramada, balonul a fost scos iar Zamfir a finalizat actiunea cu eseu, transformarea lui Vlaicu readucand egalitatea pe tabela de marcaj.

Pana la pauza banatenii au fortat dar Steaua s-a aparat perfect la limita propriului teren de tinta, astfel la cabine s-a intrat cu rezultatul de 10-10.

Dupa pauza, Vlaicu a adus primle puncte ale mitanului secund, fiind de fapt singurul moment al acestei parti a jocului in care militarii s-au aflat in jumatatea de teren a gazdelor.

Elevii lui Chester Williams au preluat controlul jocului iar dupa ce Dumbrava a primit cartonas galben pentru greseli repetate ale “ros-albastrilor”, Morrison Randall a finalizat cu eseu o actiune initiata si purtata cu molul de timisoreni.

Pe finalul jocului Steaua a cedat fizic iar banatenii au mai reusit inca doua incercari, prima dupa o decizie a arbitrului video, semnata de Dorin Lazar si inca una care a adus campionilor si bonusul ofensiv, reusita apartinandu-i lui Mc Grath.

Timisoara s-a impus cu rezultatul de 29-13, in ciuda infrangerii Steaua ramane pe prima pozitie a clasamentului, in timp ce Timisoara a urcat pe pozitia a doua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *