CSM Bucuresti a castigat derby-ul capitalei pe terenul lui Dinamo

Partida de pe stadionul Florea Dumitrache a inceput cu CSM-ul in prim plan, “galben-negrii” reusind primele puncte in minutul 2, Filip concretizand o penalitate, pentru ca tot el sa rateze patru minute mai tarziu.

Dupa un sfert de ora de joc, Dinamo a avut prima sansa de a marca, insa V. Petrache a ratat o lovitura de pedeapsa, ce-i drept tentativa de tinta a uverturii dinamovistilor fiind de la peste 50 de metri.

Tabela de scor s-a mai modificat doar in finalul primei parti atunci cand o actiune purtata pe treisferturi de CSM s-a finalizat cu un eseu semnat de T. Conache, Filip ratand insa transformarea chiar din fata buturilor.

Partea secunda a dat ocazia “alb-rosilor” sa reduca din diferenta, V. Petrache ratand din nou o tentativa de tinta in minutul 42, pentru ca opt minute mai tarziu, la a treia incercercare sa aduca primele puncte in contul echipei antrenate de Stefan Demici.

In minutul 54, CSM a reusit cea mai frumoasa faza a partidei si dupa cateva combinatii pe linia de treisferturi Florentin Ion a marcat un eseu la centru, transformarea lui Ispir ducand scorul la 15 – 3 pentru oaspeti.

Cu zece minute inainte de finalul partidei, Petrenu a vazut cartonasul galben si Dinamo a profitat de superioritatea numerica marcand o incercare prin Vajea, Podarescu a ratat transformarea, ecartul scazand insa la sapte puncte.

A urmat o dubla eliminare temporara, Filip de la CSM si Moldoveanu de la Dinamo, chiar si in inferioritate elevii lui Daniel Neaga marcand al treilea eseu prin Buduleanu, transformarea lui Onofrei stabilind si rezultatul final, Dinamo – CSM 8 la 22.

Cu acest succes CSM Bucuresti a scapat de ultima pozitie a clasamentului si a urcat pe pozitia a sasea devansand-o pe Universitatea Cluj.

3 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *