Revine SuperLiga CEC Bank

Pe 13 iulie, SuperLiga CEC Bank reincepe cu Etapa a XI-a. Primele meciuri se disputa intre Steaua si Baia Mare (meci transmis de TVR2), in Ghencea de la ora 10.00, al doilea fiind cel dintre Farul Constanta si Timisoara de la aceeasi ora. O zi mai tarziu, CSM Bucuresti o intalneste acasa pe Universitatea Cluj, meci transmis de Rugby TV.

Etapa a XII-a se desfasoara o saptamana mai tarziu, Baia Mare intalnind Farul Constanta si Timisoara primind vizita CSM-ului, ambele de la ora 10.00. Primul meci este in direct pe Rugby TV, cel de-al doilea fiind transmis de TVR 2. Duminica, Universitatea Cluj o are ca adversara pe Dinamo Bucuresti, tot de la ora 10.00, in direct pe www.rugbytv.ro.

Penultima etapa are loc pe 24 iulie, toate cele trei partide fiind programate in aceasi zi in urma deciziei luate de reprezentantii cluburilor. Asadar, de la ora 10.00 vor juca Dinamo – Timisoara (in direct pe Rugby TV), CSM Bucuresti – Baia Mare (in direct pe Rugby TV) si Farul Constanta – Steaua (in direct pe Rugby TV si in premiera pe TVR 2 incepand cu ora 11.00).

Etapa a XIV-a le pune fata in fata pe Baia Mare si Dinamo (Rugby TV) si Timisoara – U Cluj (TVR2), sambata, 27 iulie. Duminica, ultimul meci inainte de Play-Off si Play-Out va fi in Ghencea, unde Steaua o va primi pe CSM Bucuresti, de la ora 10.00 in direct pe Rugby TV.

Primele patru echipe din clasament vor juca in Play-Off, iar ultimele trei echipe in Play-Out pe sistemul fiecare cu fiecare. Toate echipele pornesc de la zero puncte.

Turul se va desfasura pe 3, 10 si 17 august, iar returul pe 24 si 31 august si pe 7 septembrie.

Semifinalele, numai pentru locurile 1-4, unde locul 1 va juca cu locul 4 si locul 2 cu locul 3 vor avea loc pe 28 septembrie, 2013.

Fazele finale se disputa pe 5 octombrie intre invinsele din semifinale pentru locurile 3-4 si invingatoarele din semifinale pentru locurile 1-2.

1 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *