CSM Bucuresti Olimpia s-a impus dramatic in fata Universitatii Cluj

Pe stadionul Olimpia din capitala, in ultima partida din runda a XI-a contand pentru SuperLiga CEC Bank s-au intalnit CSM Bucuresti Olimpia si Universitatea Cluj, doua echipe fara sanse de a spera la un loc in Play-Off.

A fost o partida deschisa in care ambele au incercat sa obtina victoria, CSM-ul lipsita de aportul unor jucatori transferati la alte echipe, ardelenii cu cateva nume noi in XV-le de start.

Gazdele au deschis scorul inca din debutul partidei, atunci cand transfromerul Onofrei si-a facut datoria concretizand o lovitura de pedeapsa.

Desi CSM-ul a avut un inceput mai bun, clujenii au preluat initiativa si in mintul 22 I. Mazare a restabilit egalitatea, uvertura alb-negrilor transformand in puncte o penalitate.

Din minutul 28 CSM-ul a ramas in 14 jucatori, Florentin Ion primind cartonasul rosu, minutele care au urmat fiind exploatate de studentii de pe malurile Somesului care au marcat zece puncte.

A. Mazare a reusit un eseu in minutul 33, I. Mazare a transfromat, aceeasi uvertura a studentilor ducand scorul la 13-3 in minutul 39 dupa o lovitura de pedeapsa.

Pana la pauza insa CSM-ul a ripostat si in minutele de prelungire dupa o actiune initiata de Ispir, continuata cu un efort colectiv al gazdelor, finalazarea cu eseu i-a apartinut lui T. Conache. Ispir a ratat transformarea iar la pauza clujenii conduceau cu 13-8.

Repriza secunda a inceput cu CSM-ul in atac si dupa o insistenta care a durat cinci minute, elevii lui Daniel Neaga au reusit cea de-a doua incercare prin Petreanu, Onofrei a ratat transformarea, egalitatea restabilindu-se insa pe tabela de marcaj.

Uvertura gazdelor insa a concretizat in minutele 61 si 66 doua lovituri de pedeapsa si galben–negrii conduceau cu 19-13, pentru ca in minutul 68 I. Mazare sa reduca din diferenta tot in urma unei penalitati.

CSM-ul a ramas in 13 jucatori dupa ce Robert Vasile a primit cartonas galben, clujenii avand in minutele de prelungire sansa remizei, insa din pozitie buna I.Mazare nu a nimerit cadrul butului irosind o tentativa de tinta.

Partida CSM Bucuresti-Universitatea Cluj s-a incheiat cu rezultatul de 19-16, ambele echipe urmand a se intalni in Play-Out.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *