Inca un transfer al Universitatii Cluj – Ionut Dimofte

Incepand cu partida de sambata impotriva lui Dinamo, parte din etapa a XII a a SuperLigii CEC Bank, universitarii de la Cluj il au alaturi si pe Ionut Dimofte.

Internationalul roman proaspat transferat a declarat la conferinta de presa de astazi ca scopul sau este ca U Cluj sa isi ocupe pozitia de drept, in primele locuri ale Play-Off-ului. Sportivul a mai precizat ca se simte bine primit la Cluj si ia in considerare varianta de a-si muta inclusiv familia acolo.

Dimofte este unul din multiplele transferuri in care si-au pus speranta clujenii. La „U” au mai venit si Cristian Podea, Cristian Murgoci, Valentin Rosu si  Sobota Kamil.

Ionut  vine la noua sa echipa cu un palmares impresionant.

„Ne bucuram de asemenea de venirea lui Ionut Dimofte, a carui experienta va conta foarte mult, acum si pe viitor” a declarat directorul tehnic al Universitatii,  Bogdan Cantor.

Suceveanul a evoluat pana acum la Baia Mare, Steaua si Arad, cat si dincolo de granite, in Franta, la Stade Rouen.

A bifat in trecutul sau doua Cupe ale Romaniei, trei titluri de campion si doua de vicecampion. Pe plan international acesta are nu mai putin de trei prezente la Cupa Mondiala.

Noua echipa a lui Dimofte, Universitatea Cluj, aspira la un loc cat mai bun atat in Play-Out, cat si in urmatorul sezon al SuperLigii CEC Bank.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *