Universitatea Cluj spera sa obtina al doilea succes in actuala editie de campionat

Sambata pe Cluj Arena, locatia de acum obisnuita pentru partidele de rugby desfasurate la poalele Feleacului, Universitatea va primi vizita celor de la Dinamo Bucuresti.

Se vor intalni doua echipe care isi cunosc deja viitorul, ambele incercand sa foloseasca aceste ultime partide din sezonul regulat pentru a putea aborda cu incredere Play-Out-ul.

Clujenii vor avea avantajul de a fi reintrat in programul competitional, dupa ce etapa trecuta au intalnit in capitala pe CSM Bucuresti.

Din nefericire pentru ardeleni insa, dupa o prima repriza in care au aratat multe lucruri pozitive, au cedat in fata unei echipe ramase in inferioritate fiind neputinciosi sa-si apropie victoria, este drept I. Mazare avand macar sansa egalarii pe care a irosit-o in prelungirile disputei.

Studentii au acum insa, dupa acea prima repriza de neuitat pentru ei cu Steaua si victoria din tur asupra CSM-ului, o sansa reala de a obtine cea de-a doua victorie din actuala editie a SuperLigii CEC Bank.

Si acesta mai ales pentru ca vor avea in fata o echipa care incearca sa ramana in viata, Dinamo Bucurestii, alb-rosii fiind una dintre cele mai vaduvite echipe din perioada de transferari.

Plecarile lui Caplescu, Fl. Dobre, M. Adascalitei sau Sobota, ultimul chiar la Universitatea Cluj, vor da mari batai de cap lui Stefan Demici, tehnicianul dinamovist fiind pus in situatia de a crea o noua echipa pentru acest final de campionat.

Se anunta o partida interesanta pe Cluj Arena, aceasta si pentru ca in cazul unei victorii a studentilor de pe malurile Somesului, Dinamo ar ajunge in ingrata situatie de a ocupa ultima pozitie a clasamentului.

Disputa dintre Universitatea Cluj si Dinamo va avea loc sambata 20 iulie de la ora 10:00 putand fi urmarita pe TVR 2 si www.rugbytv.ro.

Print

01.01.1970

:


Scor

Eseuri

Transformari

Lovituri pedeapsa

Dropgoluri

Eseuri penalizare


Echipe

Clubul nu a incarcat echipa probabila
Clubul nu a incarcat echipa probabila

Detalii meci

Stadion:
Data: 01.01.1970
Ora: :
Televizat:
Observator:
Observator arbitri:
Arbitru:
Arbitru asistent:
Arbitru asistent:
Arbitru nr.4:
Arbitru video:
Comisar citare:

1 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *