Dupa o partida echilibrata, Steaua s-a impus la malul marii in fata Farului

Farul Constanta si Steaua Bucuresti s-au intalnit pe stadionul Mihail Naca, ambele echipe suferind infrangeri in prima etapa a Play-Off-ului SuperLigii CEC Bank.

In ciuda infrangerii demoralizatoare de la Timisoara, Farul a inceput destul de bine partida reusind chiar sa puna primele puncte pe tabela de marcaj.

S-a intamplat in minutul sapte atunci cand Jantjies a concretizat o prima lovitura de pedeapsa in contul gazdelor.

In continuare partida s-a disputat mai mult intre cele doua 22-uri, nicuna dintre echipe neavand sase reale de a ameninta terenul de tinta al vreuneia sau de a marca puncte.

Minutul 20 avea sa aduca si prima incercare a partidei, liderul campionatului in privinta eseurilor marcate I.Dumitru ajungand la a 13-a reusita, dupa o actiune personala gasind bresa in defensiva constantenilor. Vlaicu a ratat transformarea dar Steaua a trecut in avataj cu scorul de 5-3.

Doua minute mai tarziu Farul a revenit la conducere, Jantjies si-a asumat o tentativa de tinta de la aproximativ 45 de metri, namibianul reusind sa trimite printre barele butului lovitura de pedepasa.

Rezulatul pauzei a fost fixat in minutul 25, Vlaicu semnand trei puncte dintr-o penalitate si Steaua a intrat la cabine in avantaj, rezulat 8-6 pentru militari.

In partea secunda cele doua echipe s-au angajat intr-o lupta surda dusa la centrul terenului, Farul avand mai mult posesia insa fara a putea trece de o defensiva atenta a ros-albastrilor.

Minutul 59 avea sa aduca al doilea eseu al partidei, reusita fiind tot de partea militarilor, dupa un moment de fixare balonul ajungand la Dascalu care a marcat la centru, Vlaicu ducand tabela de marcaj la 15-6 pentru Steaua, dupa transformare.

In urma numeroaselor greseli Melinte a fost primul sanctionat la jocului, el primind cartonas galben in minutul 67, un minut mai tarziu Jantjies reducand ecartul ros-albastrilor dintr-o penalitate.

Cu cinci minute inainte de finalul partidei, Vlaicu a stabilit rezulatul final, fundasul stelist concretizand o lovitura de pedeapsa, iar Steaua s-a impus la Constanta cu rezultatul de 18-9.

Cu aceasta victorie Steaua a contabilizat primele patru puncte din Play-Off in timp ce Farul ramane fara puncte cu doua infrangeri suferite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *