CSM Bucuresti Olimpia s-a impus categoric in partida cu Dinamo

Etapa a doua a Play-Out-ului le-a a dus fata in fata pe cele doua reprezentante ale capitalei, CSM Bucuresti Olimpia si Dinamo, in aceasta faza a SuperLigii CEC Bank.

Gazdele, dupa un inceput in forta, au marcat prima incercare a partidei, Surugiu reusind un eseu la centru, Onofrei avand facila misiune de a aduce si cele doua puncte ale transformarii.

CSM a continuat sa controleze disputa si in minutul 17 dupa o actinue frumoasa a galben-negrilor, Alexandru Vlad a culcat balonul in terenul de tinta dinamovist, Onofrei insa a ratat transformarea, scorul devenind 12-0.

Pana la pauza, echipa lui Daniel Neaga s-a apropiat de bonusul ofensiv, Valcu reusind sa strapunga apararea alb-rosilor pentru un al treilea eseu transformat de Onofrei, rezultatul pauzei fiind 19-0.

Partea secunda a inceput cu echipa gazda evoluand in 13 jucatori, dupa ce la finalul primului mitan, Istrate si Valcu au primit cartonase galbene, Dinamo profitand de superioritatea numerica si facandu-si simtita prezenta in 22-ul galben-negrilor.

Astfel, in minutul 46, dupa o actiune in forta, Bucurescu a marcat primul eseu al vizitatorilor, opt minute mai tarziu Lacatusu reusind si el o incercare, doar prima dintre acestea fiind transformata de Iordan.

Minutul 56 avea sa aduca al patrulea eseu pentru CSM si implicit bonusul ofensiv, dupa o actiune purtata de Onofrei si finalizata de Surugiu, transformarea lui Onofrei ducand scorul la 26-12.

Pana la finalul partidei CSM-ul a mai finalizat de doua ori in terenul de tinta al dinamovistilor, Plopeanu dupa o actiune personala de toata frumusetea si Ticu ducand la sase numarul total al incercarilor reusite de echipa gazda.

Onofrei si-a mai trecut in cont doua transformari iar CSM Bucuresti Olimpia s-a impus cu 40-12 si conduce clasamentul Play-Out-lui, in care Dinamo ocupa ultima pozitie fara puncte acumulate in doua partide disputate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *