CSM Bucuresti Olimpia s-a impus categoric in partida cu Dinamo

Etapa a doua a Play-Out-ului le-a a dus fata in fata pe cele doua reprezentante ale capitalei, CSM Bucuresti Olimpia si Dinamo, in aceasta faza a SuperLigii CEC Bank.

Gazdele, dupa un inceput in forta, au marcat prima incercare a partidei, Surugiu reusind un eseu la centru, Onofrei avand facila misiune de a aduce si cele doua puncte ale transformarii.

CSM a continuat sa controleze disputa si in minutul 17 dupa o actinue frumoasa a galben-negrilor, Alexandru Vlad a culcat balonul in terenul de tinta dinamovist, Onofrei insa a ratat transformarea, scorul devenind 12-0.

Pana la pauza, echipa lui Daniel Neaga s-a apropiat de bonusul ofensiv, Valcu reusind sa strapunga apararea alb-rosilor pentru un al treilea eseu transformat de Onofrei, rezultatul pauzei fiind 19-0.

Partea secunda a inceput cu echipa gazda evoluand in 13 jucatori, dupa ce la finalul primului mitan, Istrate si Valcu au primit cartonase galbene, Dinamo profitand de superioritatea numerica si facandu-si simtita prezenta in 22-ul galben-negrilor.

Astfel, in minutul 46, dupa o actiune in forta, Bucurescu a marcat primul eseu al vizitatorilor, opt minute mai tarziu Lacatusu reusind si el o incercare, doar prima dintre acestea fiind transformata de Iordan.

Minutul 56 avea sa aduca al patrulea eseu pentru CSM si implicit bonusul ofensiv, dupa o actiune purtata de Onofrei si finalizata de Surugiu, transformarea lui Onofrei ducand scorul la 26-12.

Pana la finalul partidei CSM-ul a mai finalizat de doua ori in terenul de tinta al dinamovistilor, Plopeanu dupa o actiune personala de toata frumusetea si Ticu ducand la sase numarul total al incercarilor reusite de echipa gazda.

Onofrei si-a mai trecut in cont doua transformari iar CSM Bucuresti Olimpia s-a impus cu 40-12 si conduce clasamentul Play-Out-lui, in care Dinamo ocupa ultima pozitie fara puncte acumulate in doua partide disputate.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile