Timisoara s-a impus in Ghencea dupa un final dramatic

Steaua Bucuresti si RCM Timisoara s-au intalnit pe stadionul Ghencea in cea de-a treia etapa a Play-Off-ului, banatenii reusind o victorie pentru care au trebuit sa se intrebuinteze serios pana in ultimele secunde ale partidei.

Partida a inceput cu militarii dominand, fapt care dupa primul sfert de ora le putea aduce in cont sase puncte dar Vlaicu a concretizat doar una din cele doua lovituri de pedeapsa avute si Steaua conducea cu 3-0.

Timisorenii au marcat primele puncte in minutul 26, atunci cand Vali Calafeteanu a reusit sa trimita printre barele butului o penalitate restabilind egalitatea.

Finalul primei parti a apartinut banatenilor si dupa doua greseli in defensiva ale ros-albastrilor s-au desprins la un ecart de 12 puncte.

Mai intai Calafeteanu a trimis un balon de urmarire, Vlaicu nu a reusit sa intre in posesie si tot mijlocasul la gramada al timisorenilor a marcat primul eseu al jocului. Acelasi Calafeteanu a transformat si Timisoara a trecut la conducere pe tabela de marcaj.

Nu au trecut decat doua minute si dupa un alt balon de urmarire pe care Ionut Dumitru nu a reusit sa-l gestioneze, Shennan a interceptat si l-a gasit in suport pe Burcea, capitanul banatenilor marcand a doua incercare pentru campioni.

Steaua a profitat la ultima faza a primei reprize de superioritatea numerica, Poparlan primind cartonas galben, militarii marcand un eseu dupa o intrare in forta a lui Baraulea, Vlaicu a ratat transformarea iar scorul pauzei a fost Steaua-Timisoara 8-15.

Repriza secunda a inceput cu un atac purtat la mana de stelisti, balonul ajungand la Dascalu, iar centrul ros-albastrilor a finalizat cu eseu. Vlaicu a ratat din nou transformarea, scorul devenind 15-13 in favoarea timisorenilor.

In minutul 53, Vlaicu putea sa o aduca pe Steaua in avantaj, dar fundasul stelist a ratat o noua tentativa de tinta, sapte minute mai tarziu insa Calafeteanu nu a gresit si Timisoara s-a distantat la 18-13.

Finalul a fost dramatic si dupa ce Vlaicu a ratat din 22 de metri o lovitura de pedeapsa, banatenii au fost nevoiti sa apere diferenta de scor aparandu-se in ultimul sfert de ora la limita propriului teren de tinta.

Timisoara s-a impus cu 18-13, gratie efortului facut in defensiva dar si celor 13 puncte irosite de Vlaicu, fundasul stelist ratand trei penalitati si doua transformari, banatenii acumuland patru puncte in clasament in timp ce ros-albastrii s-au ales cu bonusul defensiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *