Steaua incearca sa reediteze succesul din sezonul regulat in fata Zimbrilor

Sambata pe stadionul din complexul Ghencea, Steaua Bucuresti si Stiinta Baia Mare se vor afla fata in fata pentru a patra oara in aceasta editie a SuperLigii CEC Bank.

In momentul de fata in clasamentul Play-Off-ului baimarenii sunt pe pozitia a doua, in timp ce militarii se afla in spatele acestora la o diferenta de trei puncte.

Steaua a reusit o singura victorie pana acum in Play-Off, un succes obtinut pe terenul Farului si un punct bonus defensiv in partida din etapa trecuta, jucata pe propriul teren cu RCM Timisoara.

Raportandu-ne numai la Play-Off, militarii au marcat in cele trei jocuri cinci incercari – Dascalu doua, iar Statulescu, I.Dumitru si Baraulea cate una, Vlaicu marcand 25 de puncte din doua transformari si sapte lovituri de pedeapsa.

De partea cealalta Zimbrii au fost mai eficienti in privinta reusitelor in terenul de tinta advers, maramuresenii reusind sa inscrie in Play-Off sapte incercari, Clarke fiind cel mai eficient jucator, cu 30 de puncte marcate dintr-un eseu, cinci transformari si tot atatea lovituri de pedeapsa.

In cele trei partide anterioare din actualul sezon Baia Mare s-a impus de doua ori, Steaua o data, ultima partida disputata in Ghencea consemnand un succes al militarilor cu 15-13, dupa ce I.Pop a ratat o transformare in ultimul minut, din fata butului.

Partida tur din Play-Off disputata pe terenul Zimbrilor s-a incheiat cu un succes la acestora, rezultat 25-19, Steaua plecand din Maramures cu bonusul defensiv. Aceasta desi militarii au evoluat in repriza secunda si in 13 jucatori, cu Grigore si Vlaicu posesori ai cate unui cartonas galben.

Cum Timisoara pare a fi favorita certa la ocuparea primei pozitii in Play-Off, atat pentru Steaua cat si pentru Baia Mare aceasta poate fi o partida decisiva pentru ocuparea pozitiei secunde, care asigura disputarea semifinalei pe propriul teren.

Partida Steaua Bucuresti-Stiinta Baia Mare se va disputa sambata 24 august de la ora 10:00, putand fi urmarita in direct pe TVR 2 si rugbytv.ro.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile