Clujul izbuteste o noua victorie cu Dinamo

Intr-o partida cu sapte cartonase galbene si doua rosii, elevii lui Bogdan Cantor au trecut de alb-rosii chiar pe Cluj Arena.

Mazare a bifat primele puncte dupa ce a trimis printre bete o lovitura de pedeapsa. Minute bune jocul a fost unul incalcit, in care ambele echipe nu au reusit sa marcheze.

Arbitrul partidei l-a eliminat temporar pe pilierul international Vlad Badalicescu si clujenii au reusit la urmatoarea actiune sa inscrie primul eseu prin Rosu, transformat de Mazare.

Dupa un sut tactic al studentilor transilvaneni la care dinamovistii s-au pozitionat gresit, Vasile Paraschiv a recuperat balonul si s-a oprit in terenul de tinta al cainilor. Mazare a fost din nou precis si a dus scorul la 17-0 dupa reusirea transformarii.

Spre sfarsitul primei parti Ionescu si Murgoci au primit galbene, in timp ce dinamovistii au izbutit primele lor puncte prin Aurel Moldoveanu – eseu. Scorul pauzei a fost 17 la 5 pentru Universitatea.

Repriza a doua a inceput la fel ca prima, lovitura de pedeapsa reusita de Mazare. Badalicescu a culcat si el balonul in terenul de tinta advers. Dupa eseul dinamovist, singurul eveniment notabil a fost eliminarea temporara a mijlocasului la deschidere clujean Mazare.

Dinamovistii nu au fost atenti la un balon sutat de Podea, Cozma a recuperat si a inscris un nou eseu, Paraschiv a preluat cu succes rolul de transformer de la eliminatul Mazare si a reusit transformarea.

Jocul a fost intrerupt de o bataie generala intre cele doua echipe, Bors si Ciaparii I. vazand galbene, in timp ce Andrei Cristea a primit rosu de la centralul intalnirii.

Pana la final, Murgoci a primit al doilea galben pentru placaj inalt si implicit rosu si a fost eliminat definitiv de Robert Diaconescu.

Foto: Mircea Rosca

1 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *