RCM Timisoara s-a impus la Constanta cu punct bonus ofensiv

Farul Constanta a ajuns, dupa partida cu RCM Timisoara, la cea de-a patra infrangere in Play-Off, in timp ce RCM Timisoara este singura echipa fara greseala din aceasta parte secunda a SuperLigii CEC Bank.

Desi Chester Williams a utilizat o formula de joc schimbata la Constanta, cu Fercu si Calafeteanu doar pe banca de rezerve, Timisoara a facut spectacol, banatenii luand punctul bonus ofensiv gratie celor cinci eseuri marcate.

In prima repriza, chiar si fara a forta, Timisoara a marcat un eseu prin Lemeki, fijianul culcand balonul in terenul de tinta al gazdelor dupa o actiune personala.

In lipsa lui Calafeteanu, G.Conache a fost responsabil cu fructificarea tentativelor de tinta, iar fundasul timisorenilor s-a achitat cu succes de aceasta sarcina reusind o transformare si trei penalitati.

Farul, fara a reusi sa ameninte terenul de tinta al banatenilor, a punctat din doua lovituri de pedeapsa semnate de Ninidze si astfel rezultatul inregistrat la pauza a fost Farul-Timisoara 6-16, ambele echipe avand cate un eliminat temporar, Ion Niculae de la gazde, respectiv Lemeki de la oaspeti.

Timisoara a inceput in forta repriza secunda, banatenii avand nevoie de numai opt minute pentru a mari diferenta de scor la 28-6 in favoarea lor, Shamkaradze si Turashvili marcand cate un eseu, iar Conache o transformare.

Forta campionilor en-titre s-a vazut la mijlocul partii secunde, atunci cand, desi banatenii se aflau la un moment dat in 13 jucatori, Poparlan si Maris vazand cartonase galbene, Shamkaradze a reusit dubla personala si implicit a patra incercare pentru timisoreni asigurand bonusul ofensiv.

La chiar ultima faza de joc a venit si cea de-a cincea incercare a elevilor lui Chester Williams, Tangimana reusind un eseu la centru, Conache neavand cum sa rateze transformarea.

RCM Timisoara s-a impus cu rezultatul de 45-6, in conditiile in care marinarii nu au izbutit sa puncteze pe tabela de marcaj in partea secunda a jocului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *