Steaua ramane in lupta pentru pozitia secunda dupa victoria cu Farul Constanta

Avand neaparata nevoie de victorie Steaua s-a impus pe stadionul din complexul Ghencea in fata Farului intr-o partida disputata in penultima etapa a Play-Off-ului.

Partida a inceput cu Steaua in ofensiva si dupa primul sfert de ora de joc militarii au luat un avans de 11-0 pe tabela de marcaj.

Mai intai Vlaicu a cocretizat doua penalitati, pentru ca apoi dupa o faza purtata pe treisferturi, Ionut Dumitru sa marcheze prima incercare a partidei, Vlaicu ratand insa transformarea din pozitie dificila.

In minutul 24 a venit si al doilea eseu al ros-albastrilor, Vlaicu a patruns frumos dupa care l-a gasit in suport pe I. Dumitru, aripa militarilor finalizand actiunea in terenul de tinta. Vlaicu nu a mai ratat oportunitatea transformarii si scorul a devenit 18-0.

Zece minute mai tarziu tot dintr-o pasa a lui Vlaicu, Dumitru a semnat hat-trick-ul ajungand la cel de-al 16-lea eseu marcat in acest sezon, transformarea lui Vlaicu urcand scorul la 25-0.

Pe finalul primei parti constantenii a avut prima oportunitate clara de a marca puncte iar Stein a inscris un eseu la centru, Ninideze a transfromat scorul pauzei fiind Steaua-Farul 25-7.

Repriza secunda a inceput cu Farul aflata in 22-ul stelist, insa ros-albastrii s-au aparat bine reusind sa scape de presiunea marinarilor.

Jocul s-a incins si fiecare echipa a ramas in 14 jucatori, mai intai C. Dumitru de la Steaua iar apoi Mototolea de la Farul primind cartonase galbene.

Cei care au marcat primii in mitanul secund au fost tot militarii, dupa un mol de margine, Lucaci a finalizat cu eseu, reusita capitanului ros-albastrilor asigurand bonusul ofensiv.

Vlaicu a transformat si Steaua s-a desprins la 32-7.

Pana in ultimele zece minute de joc nu s-au mai marcat puncte, pentru ca apoi sa se consemneze trei eseuri, doua pentru Steaua si unul de partea marinarilor.

In minutul 72, dupa o actiune reusita a constantenilor, balonul a circulat pe traseul Ninidze-Nathan-Roderique, ultimul finalizand cu eseu, georgianul Ninidze a ratat transformarea iar scorul a devenit 32-12.

Steaua a incheiat in forta si dupa doua faza de mare spectacol, Nainer respectiv Baraulea au marit la sase numarul eseurilor marcate de militari, ambele reusite fiind transformate de Vlaicu pentru ca rezultatul final al partidei sa fie, Steaua Bucuresti-Farul Constanta 44-12.

Pentru Steaua urmeaza o deplasare la Timisoara decisiva pentru ocuparea pozitie secunde in clasament, in timp ce Farul va incerca sa obtina punctele de onoare din Play-Off pe propriul teren in fata Stiintei Baia Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *