Dinamo a cedat in fata CSM-ul si a incheiat Play-Out-ul fara victorie

Dinamo a pierdut si ultima partida din Play-Out disputata pe teren propriu in fata celor de la CSM Bucuresti Olimpia, nereusind sa obtina nici macar un punct in aceasta faza secunda a SuperLigii CEC Bank.

Partida a inceput cu CSM-ul dominand teritorial pentru ca dupa sapte minute de joc sa vina si primul eseu, o actine finalizata de Valcu ducand tabela de scor la 5-0 in favoarea galben-negrilor, Ion Florentin ratand transformarea din pozitie dificila.

A urmat un joc echilibrat din care au rezultat doua penalitati, una de partea gazdelor concretizata de Barbuliceanu si o alta in contul oaspetilor, Ispir trimitand printre barele butului dinamovist.

In ultimele zece minute ale primei reprize CSM-ul s-a desprins reusind sa marcheze alte doua incercari, una prin Filip dupa o actiune pe treisferturi si o alta, finalizarea apartinandu-i lui Surugiu, ultima fiind transformata de Ispir.

La pauza CSM Bucuresti Olimpia conducea pe tabela de marcaj cu 20-3.

Repriza secunda a debutat cu o actiune pe treisferturi a oaspetilor, balonul a ajuns la aripa Florentin Ion care a culcat in terenul de tinta, reusita asigurand CSM-ul bonusul ofensiv. Ispir a transformat iar scorul a devenit 27-3.

Minutul 47 avea sa aduca si prima incercare a gazdelor, dupa o actiune inceputa de Barbuliceanu, Vajea a finalizat cu eseu la centru, transformarea lui Barbuliceanu reducand diferenta la 27-10 in favoarea oaspetilor.

CSM-ul a reusit in minutul 58 si cel de-al cincelea eseu, T. Conache fiind autorul incercarii, Ispir aducand in contul elevilor lui Daniel Neaga si cele doua puncte ale transformarii.

In minutul 60 galben-negrii au ramas in 14 jucatori dupa ce Don a primit cartonas galben, Dinamo frunctificand superioritatea numerica cu un eseu a lui Tanase dupa o actiune individuala opt minute mai tarziu.

CSM Bucuresti Olimpia s-a impus cu rezultatul de 34-15, iar etapa urmatoare pentru elevii lui Daniel Neaga urmeaza partida decisiva pentru stabilirea echipei de pe locul cinci, pe stadionul Olimpia galben-negrii urmand a primi replica Universitatii Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *