Steaua s-a impus la limita in Banat

Pe stadionul Gheorghe Rascanu din Timisoara, Steaua a reusit sa obtina o victorie la limita dupa o partida pe care a controlat-o in mare masura.

Militarii, constienti de miza jocului, au inceput in forta si, dupa numai patru minute, Vlaicu a deschis scorul fructificand o lovitura de pedeapsa, in continuare tot ros-albastrilor apartinandu-le initiativa.

Astfel, in minutul 15, dupa ce apararea banatenilor a balbait un balon, Steaua a intrat in 22-ul gazdelor, iar Cazan a inscris prima incercare a partidei, ducand scorul la 8-0 in favoarea ros-albastrilor.

Cu Timisoara fara imaginatia din alte partide pe linia de treisferturi, cel care a reusit sa puna puncte pe tabela de marcaj a fost Conache, fundasul timisorenilor reusind o penalitate si un dropgol de la 40 de metri, pentru ca ecartul militarilor sa scada la 8-6.

Pana la pauza Steaua a refacut avansul de opt puncte, Vlaicu reusind sa concretizeze doua penalitati, scorul dupa primele 40 de minute fiind Timisoara-Steaua 6-14.

In startul reprizei secunde militarii isi puteau mari avansul, insa Vlaicu nu a reusit sa trimita printre barele butului o penalitate de la 50 de metri, sutul sau neavand forta necesara reusitei.

Pe fondul unui joc inteligent facut de Steaua, partida a ramas sub controlul acestora si intre minutele 50 si 60 au jucat in superioritate numerica, Fercu primind cartonas galben.

Steaua a profitat de superioritatea numerica si in minutul 58 a venit al doilea eseu al militarilor, dupa un contraatac Statulescu finalizand in terenul de tinta al banatenilor.

Finalul partidei a insemnat o tresarire de orgoliu a campionilor si elevii lui Chester Williams au reusit sa doua incercari, cu Steaua aflata in inferioritate, dupa ce Ianus a primit cartonas galben.

Mai intai Conache a finalizat dupa o presiune constanta a banatenilor asupra terenului de tinta stelist, pentru ca la ultima faza de joc arbitrul de centru sa acorde un eseu de penalizare pe fondul greselilor repetate in defensiva ale ros-albastrilor.

Partida s-a incheiat cu o victorie la limita a celor de la Steaua cu rezultatul de 19-18.

4 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *