CSM Bucuresti Olimpia a castigat disputa pentru locul cinci cu U Cluj

Disputata pe stadionul Olimpia din Bucuresti partida dintre CSM si Universitatea Cluj a revenit gazdelor care astfel ca si in precedentul sezon au ocupat pozitia a cincea.

Partida a inceput intr-o nota de echilibru cu Dimofte iar mai apoi Ispir concretizand cate o penalitate, tabela de marcaj indicand rezulatul de 3-3 dupa primul sfert de ora, asta si pentru ca Dimofte a ratat o tenativa de tinta.

Prima incercare a jocului a fost marcata de CSM in minutul 20 atunci cand Valcu a finalizat o actiune a gazdelor, Ispir a transformat iar scorul a devenit 10-3.

Clujenii puteau reduce din diferenta in mintul 29 dar Dimofte a ratat din nou o lovitura de pedeapsa, pentru ca in finalul primei reprize Ispir sa stabileasca scorul pauzei dupa o penalitate CSM Bucuresti Olimpia-Universitatea Cluj 13-3.

Gazdele de la CSM au inceput repriza secunda in inferioritate numerica, Valcu primind cartonas galben in finalul primei parti, pentru ca in mintul 45 si R.Vasile sa fie trimis pe banca pedepselor pentru zece minute.

In ciuda superioritatii numerice clujenii nu au reusit decat sa puna presiune asupra elevilor lui Daniel Neaga, bucurestenii aparandu-se insa cu succes si reusind sa treaca peste momentele de inferioritate fara a primi puncte.

Minutul 53 avea asa aduca a doua incercare a gazdelor, dupa o faza de toata frumusetea, Mitroi finalizand cu eseu la centru, Ispir a transformat si CSM-ul s-a desprins la 20-3.

Cun zece minute inainte de finalul partidei, Onofrei a recupereat un balon balbait de clujeni si nu a mai putu fi oprit in drumul sau catre terenul de tinta, Ispir a ratat transformarea dar CSM Bucuresti Olimpia s-a impus cu rezulatul de 25-3.

Cu acest succes CSM Bucuresti Olimpia a incheiat actuala editie a SuperLigii CEC Bank pe pozitia a cincea, aceasi clasare fiind reusita de echipa lui Daniel Neaga si in precedenta editie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *