La Berchisesti se joaca rugby in cinstea lui Viorel Lucaci

In Moldova se investeste in viitorul rugbyului, mai exact in juniori, care au ocazia sa participe in competitii dedicate lor. Un bun exemplu este Turneul Viorel Lucaci, turneu programat pentru acest sfarsit de saptamana.

In cadrul acestui eveniment isi vor disputa victoria copiii de la categoriile U10, U12 si U14 reprezentand CSM Suceava, Scoala Generala Ruginoasa, CS Pilieru Prisecani, Rugby Club Pascani, CSS Gura Humorului, LPS Suceava, CSS Unirea Iasi și Politehnica Iasi.

Cei 150 de mici rugbysti vor incepe partidele sambata la ora 10:00, pe terenul de langa cartierul Nou din Berchesti. Lor le vor urma colegii mai mari intr-ale balonului oval, in aceeasi zi avand loc si meciurile amicale ale celor de la U17 (CSM Suceava si LPS Suceava) si U18 (CSS Gura Humorului).

Turneul, aflat la cea de a doua editie, poarta numele componentului nationalei care si-a facut junioratul la CSS Gura Humorului. Lucaci este actualmente capitanul Stelei, unde evolueaza de cinci ani si membru al echipei Bucharest Wolves si al Stejarilor.

CSS Gura Humorului si Primaria si scoala din Berchisesti, in colaborare cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Suceava, isi doresc sa promoveze modele rugbystice din regiune, intentionand sa organizeze cat mai multe astfel de evenimente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *