S-a dat startul competitiilor la U18

Rugbystii de la U18 au jucat prima etapa a Diviziei Nationale de Juniori aferenta categoriei lor pe 27, 28 si 29 septembrie.

Intrucat competitiile se desfasoara la nivel regional, debutul a apartinut celor de la CSS Bega Timisoara si componentilor CSM Baia Mare. cele doua echipe au jucat pe 27 septembrie, partida incheindu-se cu scorul de 14-31 in favoarea baimarenilor.

Pe 28 a avut loc cea de a doua partida din grupa Transilvaniei, cea dintre RCM UV Timisoara si Industria Sarmei 1921 Campia Turzii, incheiata in favoarea primilor, cu 19-15 pe tabela.

Tot pe 28 s-au confruntat in teren si doua echipe din Moldova, meciul CSS Tecuci – RC Braila avand scorul final de 43-0. In grupa acestei regiuni au mai avut loc partidele RCM Galati – LPS Focsani (24-5) si RC Stejarul Buzau – CSS Gura Humorului (17-15), ambele desfasurate pe 29 septembrie.

Aceeasi zi de 29 i-a adus fata in fata si pe munteni. Pentru regiunea lor au fost programate trei partide, ACS Flamingo vs Cleopatra Mamaia (7-22), CTMRTF vs CSA Steaua (5-7) si RC Grivita – CSM Bucuresti Olimpia (7-30).

Etapa secunda pentru grupa Moldovei si Munteniei se va desfasura pe 6 octombrie, transilvanenii urmand sa se reintalneasca in teren pe 9 octombrie.

1 comment

  1. Pingback: S-a dat startul competitiilor la U18 — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *