Steaua a invins Farul in lupta pentru ultima treapta a podiumului SuperLigii CEC Bank

Poate mai greu decat se astepta, Steaua a reusit sa treaca de Farul in finala mica disputata pe Stadionul National Arcul de Triumf, militarii obtinand medaliile de bronz ale editiei 2013 a SuperLigii CEC Bank.

Prima ocazie de a marca puncte a partidei i-a apartinut lui Jantjies, namibianul constantenilor insa ratand o tentativa de tinta chiar dupa doua minute de la fluierul de start al jocului.

In replica, militarii au reusit un eseu venit dupa un mol de margine, finalizarea apartinandu-i lui Ianus, Vlaicu insa a ratat transformarea din pozitie dificila, Steaua trecand in avantaj scor 5-0.

Partida a continuat sub semnul echilibrului, ros-albastrii avand insa o posesesie mai buna, Vlaicu avand sansa de a majora diferenta, insa centrul din aceasta partida a militarilor a ratat o lovitura de pedeapsa de la linia de 22 perpendicular pe but.

Replica mai palida, fata de alte dispute a Stelei, a fost taxata de marinari, care pana la sfarsitul primei reprize au reusit prin Jantjies sa transforme in puncte doua penalitati si astfel la puaza Faul se afla in avantaj, rezultat 6-5.

Partea secunda a inceput cu marinarii in inferioritate, Cornei primind cartonas galben la finalul primului mitan, Steaua a profitat si in minutul 41, dupa un atac clasic cu balonul scos la aripa, Nainer a marcat al doilea eseu al bucurestenilor, Vlaicu ratand insa transformarea.

Farul a revenit in joc si in mintul 50, A.Ilie a reusit o patrundere individuala gasind bresa din defensiva ros-albastrilor, eseul centrului marinarilor chiar si fara a fi transformat de Jantjies a intors rezulatul la 11-10 pentru constanteni.

Jantjies s-a revansat cateva minute mai tarziu si a marit avansul echipei de la malul marii dupa o penalitate, bucuria constantenilor fiind insa de scurta durata, pentru ca vazandu-se condusi cu 14-10 militarii s-au trezit la viata.

Astfel echipa antrenata de Marin Mot a avut o perioada buna de zece minute in care a marcat doua incercari, una prin M.Adascalitei si o alta prin Caplescu, mijlocasul la gramada stelist avand o finalizare pentru spectacol.

Cum Vlaicu a reusit sa transforme unul dintre eseuri, dar sa nimereasca butul advers si dintr-o penalitate, Steaua s-a impus cu rezultatul de 25-14, cartonasul galben vazut de Baraulea in final neavand consecinte pe tabela de marcaj.

Cu acest succes Steaua si-a asigurat pozitia a treia si medaliile de bronz ale editiei 2013 a SuperLigii CEC Bank redintand astfel rezulatul obtinut si in editia anterioara.

Print

01.01.1970

:


Scor

Eseuri

Transformari

Lovituri pedeapsa

Dropgoluri

Eseuri penalizare


Echipe

Clubul nu a incarcat echipa probabila
Clubul nu a incarcat echipa probabila

Detalii meci

Stadion:
Data: 01.01.1970
Ora: :
Televizat:
Observator:
Observator arbitri:
Arbitru:
Arbitru asistent:
Arbitru asistent:
Arbitru nr.4:
Arbitru video:
Comisar citare:

1 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *