Stejarul Buzau, marea invingatoare a Diviziei Nationale de Seniori

Sambata au avut loc partidele din ultima etapa a Diviziei Nationale Seniori, o editie la finalul careia Stejarul Buzau a promovat in SuperLiga CEC Bank, iar Poli Agro Iasi urmeaza sa sustina un baraj cu Dinamo Bucuresti.

In Play-Off, cum situatia se clarificase deja in privinta deznodamantului, Stejarul Buzau a disputat intr-un cadru festiv, partida desfasurandu-se in nocturna, ultimul joc, avandu-i ca adversari pe cei de la RC Barlad.

Buzoienii s-au impus dupa o partida fara istoric, rezultatul final fiind 43-11 si au terminat pe prima pozitie in Divizia Nationala Seniori, in acelasi timp barladenii reusind sa termine competitia pe treapta a treia a podiumului.

La Petrosani, Stiinta a ratat sansa de a ocupa ultima treapta a podiumului, chiar daca a condus la pauza cu 17-0 pe Poli Agro Iasi, dupa eseurile lui Valceanu si Muresan, ambele transformate de Melniciuc, cel care a marcat si dintr-o penalitate.

Partea secunda a apartinut oaspetilor care au marcat trei eseuri, una dintre reusite fiind insa transformata, iar partida Stiinta Petrosani-Poli Agro Iasi s-a incheiat cu rezultatul de 17-17.

CS Navodari a obtinut o victorie de palmares in fata celor de la CSU AV Arad in Play-Out, cu rezultatul de 26-7, succesul echipei de la malul marii, chiar si cu bonus ofensiv, neputand salva echipa de la clasarea pe ultima pozitie.

Pentru navodareni Croitoru, Prodan si Perju si-au trecut numele pe lista marcatorilor de incercari alaturi de un eseu de penalizare, trei dintre acestea fiind transformate de Trandafir.

CSM Bucovina Suceava a terminat pe prima pozitie in Play-Out, dupa succesul repurtat in fata lui RCM Galati cu scorul de 24-10, Albu, Oprea, Nichiforiuc si Stefaroi asigurand si bonusul ofensiv, Cretu transformand doua dintre reusitele colegilor lui in terenul de tinta advers.

Galatenii au replicat prin doua incercari si au incheiat pe treapta a saptea in Divizia Nationala Seniori, urmand ca, impreuna cu CS Navodari, sa evolueze din sezonul viitor in Divizia A.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *