Favoritele s-au impus in optimile Cupei Romaniei

In urma tragerii la sorti a optimilor de finala ale Cupei Romaniei, sase partide ar fi trebuit sa se dispute in aceasta faza, Poli Iasi si RC Barlad castigandu-si dreptul de a evolua in sferturi ca singurele formatii ce s-au impus pe teren in runda anterioara, in timp ce Dinamo si-a anuntat retragerea din competitie.

Cum Metrorex si CSU AV Arad si-au anuntat si ele retragerea din competitie, Farul Constanta respectiv RCM Timisoara au avansat in sferturile de finala, pentru ca Steaua sa castige fara joc partida de la Arad cu Lions, gazdele neasigurand asistenta medicala.

Astfel trei partide s-au disputat in cadrul optimilor, castig de cauza avand favoritele CSM Bucuresti, Stiinta Baia Mare si Universitatea Cluj, acestea asigurandu-si prezenta pe tabloul sferturilor de finala.

CSM Bucuresti a castigat cu 71-7 disputa cu RCM Galati, bucurestenii marcand zece eseuri pe terenul formatiei din liga secunda, Baia Mare a fost victorioasa la Buzau, dupa opt eseuri inscrise zimbrii impunandu-se cu 56-5, pentru ca U Cluj sa treaca cu 40-17 de Callatis la Mangalia, gazdele facand o prima repriza buna, insa scorul final a fost de 17-14 in favoarea ardelenilor.

Luni va avea loc tragerea la sorti a partidelor din sferturile de finala ale Cupei Romaniei, care se vor disputa sambata, 16 noiembrie.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile