Steaua – CSM Bucuresti si Baia Mare – U Cluj in semifinalele Cupei Romaniei

In cursa semifinalelor Cupei Romaniei au intrat CSM Stiinta Baia Mare, CS Universitatea Cluj, CSM Bucuresti si CSA Steaua. Biletele cu numele celor patru echipe au intrat astazi in urna, pentru tragerea la sorti oficiala, efectuata la sediul Federatiei Romane de Rugby.

Norocul a decis ca in teren pentru un loc in finala sa se confrunte CSA Steaua cu CSM Bucuresti si CSM Stiinta Baia Mare cu CS Universitatea Cluj.

Conform manualului Cupei, jocurile se vor desfasura pe terenuri neutre, cheltuielile legate de buna desfasurare a acestora urmand sa fie suportate in mod egal de ambele echipe (chirie stadion, ambulanta, baremuri arbitraj, firma de paza, jandarmi, observatori oficiali, etc.). Echipele au obligatia sa aiba propriul medic.

De asemenea, cele patru combatante vor folosi formularele tip „Anunt Oficial” din cadrul SuperLigii CEC Bank si vor avea dreptul la opt schimbari in aceasta faza de desfasurare a Cupei, precum si in finala.

De comun acord s-a hotarat ca partida CSA Steaua vs CSM Bucuresti sa se desfasoare vineri, 22 noiembrie 2013, incepand cu orele 11:00 pe stadionul Olimpia. Celalalt meci, dintre CSM Stiinta Baia Mare si CS Universitatea Cluj va avea loc sambata, 23 noiembrie 2013, tot de la ora 11:00, pe stadionul din Gura Humorului.

 

1 comment

  1. Pingback: Se cunosc echipele semifinalelor Cupei Romaniei — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *