Steaua este prima finalista a Cupei Romaniei editia 2013

Astazi incepand cu orele 11:00, doua echipe bucurestene si-au disputat un loc in finalele Cupei Romaniei din acest an. Fata in fata in teren s-au intalnit stelistii si reprezentantii CSM-ului.

Prima repriza a stat sub semnul echilibrului, fiecare sarja de puncte marcate de una dintre protagoniste fiind contrabalansata curand de o actiune a adversarilor. Scorul a fost deschis de jucatorii Clubului Sportiv Municipal, Marian Ispir executand cu succes o lovitura de pedeapsa.

In ciuda apararii indarjite, cei de la CSM nu au putut tine piept stelistilor care au reusit sa marcheze o incercare in minutul 16 prin Florin Tatu, transformarea lui Dumbrava adaugandu-le un total de sapte puncte.

Urmatorul sfert de ora a fost unul de confruntari directe nefructificate pe tabela de marcaj, minutul 33 fiind momentul in care George Tudor de la CSM a reusit sa culce balonul in terenul militarilor. Transformarea reusita a coechipierului sau, acelasi purtator al numarului 14, Ispir, le-a oferit sportivilor de la CSM un scurt avantaj.

CSM-ul a reusit sa se mentina in frunte doar putin timp, mai exact trei minute, pana la cea de a doua penalitate a lui Dumbrava care a hotarat un scor egal pentru pauza dintre reprize, 10-10.

Ros-albastrii au inceput cea de a doua jumatate a meciului in forta, marcand un eseu la nici cinci minute de la reinceperea jocului, cele cinci puncte aduse de Daniel Nainer fiind sporite cu inca doua de transformeurul stelist Dumbrava. Dupa alte cinci minute a mai urmat un eseu al aceleiasi echipe, autor Laurentiu Melinte, transformat de asemenea cu succes tot de Dumbrava.

Cu un minut inainte de final Steaua a marit diferenta de pe tabela printr-un eseu al lui Ionel Cazan, scorul partidei fiind de 29-10 in favoarea echipeu din Ghencea, care si-a castigat astfel un loc in finala de saptamana viitoare.

Pentru Cupa Romaniei militarii vor infrunta in teren pe castigatoarea partidei de maine dintre CSM Stiinta Baia Mare vs Universitatea Cluj, programata sa se desfasoare de la orele 11:00 pe terenul din Gura Humorului, difuzata de rugbyTV.

Marea finala a Cupei Romaniei editia 2013 va avea loc in Ghencea pe 30 noiembrie.

1 comment

  1. Pingback: Steaua este prima finalista a Cupei Romaniei editia 2013 — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *