Victorie si bonus ofensiv pentru Steaua in disputa cu Universitatea Cluj

Pe stadionul din complexul Ghencea, Steaua a debutat in noua editie a SuperLigii CEC Bank cu o victorie facila in fata Universitatii Cluj, militarii desprinzandu-se deja dupa prima repriza cand aveau un avantaj de 29 de puncte.

Desi se parea ca va fi o partida echilibrata, intalnirea dintre Steaua si Universitatea Cluj, mai ales datorita pierderilor de efectiv suferite de ros-albastri, a curs practic intr-un singur sens, bucurestenii avand nevoie de numai o repriza pentru a-si asigura bonusul ofensiv.

Dupa primul sfert de ora elevii lui Marin Mot contabilizasera deja doua eseuri autor fiind Ionut Dumitru, aripa care s-a evidentiat atat in tricoul Stejarilor cat si in sezonul trecut cand a fost cel mai eficient finalizator in terenul de tinta advers din SuperLiga CEC Bank.

Pana in minutul 30 Steaua si-a marit avantajul, Grigore izbutind si el o incercare iar scorul de pe tabela de marcaj indica rezultatul de 22-0 pentru ros-albastri, Dumbrava trecandu-si in cont doua transformari si o lovitura de pedeapsa.

Cu cinci minute inainte de fluierul final al primei parti acelasi Dumitru a realizat hat-trick-ul dupa o cursa urmata de finalizare la centru, Dumbrava avand facila sarcina de a transforma, 29-0 fiind rezultatul cu care cele doua echipe au intrat la pauza.

In repriza secunda la adapostul unui ecart considerabil si cu bonusul ofensiv asigurat Steaua a facut pasul in spate ceea ce a permis clujenilor sa se aproprie de terenul de tinta al acestora, ros-albastrii insa reusind sa se apere cu succes.

Aceasta pana in minutul 61 atunci cand profitand de faptul ca militarii evoluau in 14 jucatori, Cocarla primind cartonas galben, Universitatea Cluj a marcat eseul de onoare prin R. Ailenei transformat de jucatorul adus de studentii ardeleni de la Iasi, Ignea.

Replica Stelei a venit la patru minute distanta, Pascu semnand cel de-al cincelea eseu al ros-albastrilor, Patrascu a ratat transformarea din pozitie dificila, cele cinci puncte ale incercarii stabilind rezultatul final: Steaua Bucuresti-Universitatea Cluj 34-7.

Cu acest succes Steaua a acumulat cinci puncte in clasament, iar etapa urmatoare se va deplasa pe terenul eternei rivale Dinamo, in timp ce fara puncte acumulate studentii din Cluj vor primi vizita Farului din Constanta.

1 comment

  1. Pingback: Victorie si bonus ofensiv pentru Steaua in disputa cu Universitatea Cluj — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *