Steaua s-a impus pe terenul lui Dinamo cu punct bonus ofensiv

Desi rezultatul final, cele patru eseuri si bonusul ofensiv pentru ros-albastri ar lasa impresia unei victorii fara probleme a militarilor, eternul derby dintre Dinamo si Steaua a fost mult mai disputat decat se astepta.

Prima repriza a fost echilibrata in care Dinamo si-a surprins adversara prin jocul bun facut pe inaintare, poate doar neatentia din aparare si indecizia pe faza ofensiva a condus la un rezultat favorabil militarilor dupa 40 de minute de joc.

Nitu a deschis scorul concretizand o lovitura de pedeapsa in contul dinamovistilor pentru ca apoi in minutul 16, Dascalu sa surprinda defensiva trupei antrenate de Stefan Demci marcand prima incercare a jocului.

Steaua a intrat la cabine cu avantajul de 5-3, partea secunda debutand cu un cartonas galben vazut de C.Dumitru si astfel militarii s-au vazut nevoiti sa evolueze pentru zece minute in inferioritate numerica.

Dinamo nu a reusit sa profite de avantajul omului in plus, Nitu ratand o penalitate in minutul 43 dintr-o pozitie destul de usoara, in schimb Steaua si-a consolidat prezenta in terenul advesarilor, dupa un mol de margine fiind aproape de marcarea celui de-al doilea eseu.

Acesta avea sa vina insa in minutul 53, atunci cand I.Dumitru a slalomat prin apararea dinamovista, faza a fost continuata de Lucaci care l-a gasit in suport pe Dascalu, centrul militarilor finalizand in terenul de tinta, un eseu transformat de Dumbrava pentru 12-3.

Din minutul 57 Steaua a evoluat inca o data in 14 jucatori, Ionita fiind cel eliminat temporar acest lucru neimpiedicandu-i pe ros-albastri sa inscrie un nou eseu, Ianus culcand balonul in terenul de tinta al gazdelor dupa un mol de margine.

Ultimul minut al jocului a modificat de trei ori tabela de marcaj, mai intai Nitu a concretizat o penalitate, pentru ca apoi I.Dumitru sa straluceasca din nou, masina de marcat eseuri din Ghencea aducand militarilor bonusul ofensiv, eseul fiind transformat de Dumbrava.

Steaua s-a impus cu rezultatul de 24-6 insa Dinamo a dat o replica curajoasa care da sperante trupei antrenate de Stefan Demici in vederea urmatoarelor confruntari din SuperLiga CEC Bank.

Etapa urmatoare atat Steaua cat si Dinamo vor avea partide deosebit de grele, militarii urmand sa primeasca vizita campionilor en-titre, RCM Timisoara, in timp ce Dinamo se va deplasa la malul marii pentru disputa cu Farul Constanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *