Luke Samoa – Jucatorul Etapei a II-a

Noua achizitie a celor de la CSM Stiinta Baia Mare, neozeelandezul Luke Samoa, a fost desemnat Jucatorul Etapei dupa ce a reusit toate punctele inscrise de echipa sa in derby-ul contra Timisoarei.

Luke a inscris toate cele 19 puncte care au adus victoria echipei sale, acesta reusind patru lovituri de pedeapsa si un eseu transformat. La acestea se adauga si cele din prima etapa cand a transformat de sapte ori, adunand un total de 33 de puncte inscrise in doar doua etape, fiind lider al clasamentului marcatorilor din SuperLiga CEC Bank 2014.

Luke Samoa, jucatorul in varsta de 25 de ani, a jucat primul sau meci de rugby la doar 5 ani, acesta provenind dintr-o familie in care rugby-ul a fost si este practicat. Tatal sau a fost si el jucator de rugby, Luke avand un frate care joaca si el.

Fundasul neozeelandez s-a transferat la Baia Mare de la echipa australiana Northern Suburbs si a practicat rugby league, varianta cu 13 jucatori.

Urmatoarea etapa pentru Luke Samoa si CSM Stiinta Baia Mare este in etapa a IV-a cand va primi vizita Stelei pe stadionul Lascar Ghinet, sambata, 17 aprilie, incepand cu ora 11.00, in direct pe TVR2.

 

1 comment

  1. Pingback: Luke Samoa – Jucatorul Etapei a II-a — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *