Farul Constanta s-a impus in fata unei ambitioase echipe Dinamo Bucuresti

Desi raportul de forte , cel putin din perspectiva numelor trimise in teren, parea ca va inclina decisiv balanta in favoarea Farului, pe stadionul Mihai Naca marinarii s-au izbit de o echipa a celor de la Dinamo care si-a vandut scump pielea.

Dorind sa-si puna adversarii sub presiune inca de la inceputul partidei, constantenii au ales in minutul trei concretizarea in puncte a unei lovituri de pedeapsa, ceea ce a si reusit Vlaicu, deschizand astfel scorul.

Cinci minute mai tarziu, simtind ca apararea dinamovistilor va ceda greu, marinarii au ales sa incerce marcarea altor trei puncte, insa lovitura de pedeapsa nu a putut fi concretizata de Vlaicu, acesta trimitand balonul intr-unul din barele verticale ale butului advers.

Farul, desi a ajuns mai mereu in 22-ul oaspetilor, nicio actiune nu s-a finalizat cu puncte, indecizia si greselile tehnice sau daruirea alb-rosilor pe faza defensiva tinand tabela de marcaj nemodificata.

 Mai mult chiar, in minutul 27 Vlaicu a primit cartonas galben pentru proteste, lovitura de pedeapsa care a urmat fiind insa ratata de Nitu, pentru ca dupa mai bine de o jumatate de ora disputata, rezultatul sa fie 3-0.

Finalul primei reprize s-a disputat dupa un alt scenariu, dinamovistii au ramas in 14 jucatori, iar marinarii, dupa ce s-au desprins la 9-0, Jantjies si Vlaicu marcand din doua penalitati,  a venit si primul eseu al partidei.

O actiune care i-a fixat pe bucuresteni in 22-ul propriu s-a incheiat cu balonul scos pe aripa pentru ca Neagu sa finalizeze cu eseu, pozitia a fost dificila , incercarea fiind marcata la colt si Vlaicu a ratat transformarea, la pauza Farul conducand cu 14-0.

Repriza secunda a inceput cu Farul marcand cea de-a doua incercare, dupa o gramada spontana la cincimetri de terenul de tinta al dinamovistilor, Vueti Baivi a luat balonul intrand in forta pentru a finaliza, transformarea lui Vlaicu marind ecartul gazdelor la 21-0.

 Aveau sa fie insa ultimele puncte in contul gazdelor, pentru ca Dinamo a preluat controlul si, dupa mai multe incercari de a strapunge defensiva Farului, Adascalitei a intrat in forta, culcand balonul in terenul de tinta al marinarilor.

Cu zece minute inainte de finalul jocului, dinamostii au mai lovit o data, un balon pe care Vlaicu nu a reusit sa-l recupereze a fost interceptat de Cristea, acesta indeplinind o simpla formalitate, eseul la centru fiind transformat cu usurinta de Nitu.

Farul Constanta s-a impus cu rezultatul de 21-12, insa marinarii au demonstrat din nou ca mai au mult de muncit pentru a-si atinge obiectivele stabilite, in timp ce Dinamo nu poate spera decat sa pastreze actualii jucatori, care se leaga tot mai bine de la meci la meci.

In urmatoarea etapa, Farul se va deplasa la Timisoara, pentru partida impotriva campioanei en-titre, RCM Timisoara, Dinamo avand si ea o partida deosebit de dificila pe propriul teren, cu CSM Olimpia Bucuresti.

1 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *