Punct bonus ofensiv pentru CSM Olimpia Bucuresti in partida cu U Cluj

Pe stadionul Olimpia din capitala, CSM Olimpia Bucuresti si Universitatea Cluj au disputat o partida extrem de interesanta si atractiva, aportul la spectacolul sportiv apartinand ambelor echipe care au cautat sa dea una celeilalte lovitura de gratie.

Inceputul a fost favorabil gazdelor care i-a fixat cu inaintarea pe clujeni la cinci metri de propriul teren de tinta si Surugiu a marcat primul eseu al partidei, transformarea lui Filip ducand scorul la 7-0 inca din minutul 2.

Clujenii nu s-au speriat de inceputul in forta al bucurestenilor si dupa ce Dimofte a trimis in bara o lovitura de pedeapsa, au reusit sa inscrie un eseu venit dupa o gramada ordonata care i-a impins pe cei de la CSM Olimpia pana in propriul teren de tinta, finalizarea apartinandu-i lui R. Ailenei.

Dimofte nu a ratat din pozitie usoara marcarea celor doua puncte ale transformarii si egalitatea s-a restabilit, rezultatul de 7-7 ramanand inscris pe tabela de marcaj pana aproape de finalul primei reprize.

Cat timp nu s-au inscris alte puncte, bucurestenii au aratat ca o echipa dezlantuita incercand un joc in viteza care inca mai necesita pregatire si cizelare la antrenamente, de partea cealalta, clujenii jucand cu multa daruire si atentie respingand cu rabdare si disciplina atacurile gazdelor.

In minutul 36 a venit al doilea eseu pentru trupa lui Paul Healy, Paila Nathan sustinut de Mitu a intrat in forta prin apararea oaspetilor care a fost astfel destabilizata, balonul fiind scos la Statulescu care a gasit usor fisura din aparararea clujenilor.

Filip a transformat iar cele doua echipe au intrat la cabine dupa primele 40 de minute de joc cu rezultatul de 14-7 in favoarea gazdelor de la CSM Olimpia Bucuresti.

Partea secunda a inceput cu bucurestenii incercand desprinderea, astfel ca s-a ales concretizarea in puncte a doua lovituri de pedeapsa din care insa Filip a reusit sa trimita balonul printre barele butului advers o singura data.

In minutul 54, Universitatea a replicat taios si dupa un balon de urmarire pe care Conache nu a stiut sa-l gestioneze , omologul sau I. Mazare a finalizat cu eseu, Ignea a ratat transformarea insa scorul devenise 17-12 anuntand un final palpitant.

Ignea putea strange scorul zece minute mai tarziu insa a ratat o penalitate, la faza imediat urmatoare rapiditatea actiunii gazdelor surprinzand defensiva alb-negrilor de care Filip a trecut cu usurinta marcand o noua incercare.

Filip a transformat eseul marcat tot de el pentru ca CSM Olimpia sa se desprinda la 24-12, centrul bucurestenilor lasandu-si apoi echipa in inferioritate numerica pentru ultimele zece minute ale partidei primind cartonas galben.

Finalul s-a jucat in 13 contra 14, Florescu si Sobota fiind trimisi pe banca de pedepse, la chiar ultima faza de joc gazdele reusind a patra incercare prin Statulescu, eseu care a asigurat celor de la CSM Olimpia Bucuresti si bonusul ofensiv.

Filip a ratat transformarea, rezultatul final fiind CSM Olimpia Bucuresti-Universitatea Cluj 29-12, pentru bucuresteni etapa urmatoare insemnand o disputa la Dinamo in timp ce Universitatea Cluj va fi libera din cauza numarului impar de echipe participante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *