CSM Olimpia Bucuresti, punct bonus ofensiv in Stefan cel Mare

In derbyul Bucurestiului, Dinamo a pierdut acasa cu CSM Olimpia, .

CSM Olimpia Bucuresti a deschis repede scorul in Stefan cel Mare, Filip reusind un eseu chiar in minutul 3, dupa un atac rapid al echipei sale. Tot el a transformat si partida incepea de la scorul de 7-0 pentru elevii lui Paul Healy.

Sola a vazut galben in minutul 6, dar si asa CSM Olimpia a mai marcat un eseu prin Ispir, transformat de Filip. Dinamovistul Nitu a transformat o lovitura de pedeapsa si a adus primele puncte pe tabela pentru caini.

Un placaj intarziat i-a adus pilierului Florescu un cartonas galben, si CSM evolua din nou in 14 oameni.

Fundasul dinamovist a avut ocazia in doua randuri sa reduca din handicap dar a trimis pe langa loviturile de pedeapsa de care a beneficiat echipa sa.

Aripa CSM-ului, Ion Florentin a sutat si a urmarit pana in terenul de tinta un balon scapat de dinamovisti, Filip a ratat transformarea si a stabilit scorul pauzei, Dinamo 3, CSM Olimpia Bucuresti 19.

Partea secunda a debutat cu o lovitura de pedeapsa a lui Nitu, dar CSM a replicat rapid prin eseul lui Ispir, Filip a ratat si scorul devenise 6 la 24.

Cristea a culcat balonul in terenul de tinta dupa un mol de margine al ros-albilor si a redus scorul pe tabela, 11 la 24. Nitu a ratat transformarea.

In decurs de doua minute, trei jucatori au vazut cartonase galbene, Arion de la Dinamo (greseli tehnice repetate), respectiv Zapan (greseli tehnice repetate) si Tooala (placaj intarziat).

In inferioritate numerica, CSM a optat sa conserve avantajul si in minutul 60 Filip a transformat o lovitura de pedeapsa.

Dinamo a presat, si a mai reusit o incercare prin Ion Cavcaliuc, eseu netrasformat de Nitu.

Scorul final a fost Dinamo-CSM Olimpia Bucuresti, 16-27.

1 comment

  1. Pingback: CSM Olimpia Bucuresti, punct bonus ofensiv in Stefan cel Mare — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *