CSM Stiinta Baia Mare obtine victoria cu punct bonus ofensiv in fata Stelei

A doua partida programata in etapa a IV-a a SuperLigii CEC Bank le-a adus fata in fata pe CSM Stiinta Baia Mare si Steaua Bucuresti.

Echipa gazda a reusit victoria cu scorul de 31-3 dupa o partida in care militarii nu au reusit sa inscrie decat printr-o lovitura de pedeapsa in repriza a doua.

Meciul a inceput echilibrat, in primele 15 minute consemnandu-se multe greseli tehnice de ambele parti si nici un punct inscris.

Primul care a reusit sa aduca puncte pentru echipa sa a fost Luke Samoa, Jucatorul Etapei a II-a a SuperLigii CEC Bank, dintr-o lovitura de pedeapsa.

Echipa maramureseana avea sa inscrie si primul eseu reusit dupa un schimb de pase intre Johannes Van Heerden si Ciuntu, cel dintai reusind sa aduca cele cinci puncte. Transformarea a venit de la acelasi Luke Samoa, stabilind scorul pauzei la 10-0.

Pana la pauza, echipa din Baia Mare avea sa ramana in 14 jucatori, dupa ce Fakaosilea Sione a fost penalizat cu cartonasul galben pentru un placaj inalt.

Repriza a doua a inceput cu Baia Mare in prim plan, iar dupa o succesiune de pase in urma unui avantaj lasat de arbitrul Gorodea, Sean Morrell inscria al doilea eseu al partidei. Luke Samoa a avut o misiune usoara, reusind transformarea de la centru, ducand scorul la 17-0.

Cateva minute mai tarziu Steaua avea sa fie echipa penalizata cu cartonas galben pentru greseli tehnice repetate, Catalin Buzea lasandu-si echipa in 14 pentru 10 minute.

Mijlocasul la gramada al echipei gazda, georgianul Bidzina Shakharadze, inscrie al treilea eseu pentru echipa sa, transformarea lui Samoa ducand tabela la 24-0. Dupa eseul reusit, Shamkharadze este penalizat si el cu un cartonas galben dupa un placaj periculos.

In minutul 70, Steaua reuseste singurele puncte, prin lovitura de pedeapsa inscrisa de Danut Dumbrava.

Pana la finalul partidei, Sean Morrell reuseste dubla dupa un mol de margine, transformata de Samoa, aducand echipei antrenate de Eugen Apjok punctul bonus ofensiv si stabilind scorul final al partidei la 31-3.

Urmatoarea etapa pentru echipa din Baia Mare va fi pe 26 aprilie, in deplasare la Farul Constanta, pe cand Steaua se va odihni din cauza numarului impar de echipe din SuperLiga CEC Bank.

 

 

1 comment

  1. Pingback: CSM Stiinta Baia Mare obtine victoria cu punct bonus ofensiv in fata Stelei — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *