Catalin Fercu – Jucatorul Etapei a IV-a

Etapa a IV-a a SuperLigii CEC Bank a programat meciul dintre RCM UV Timisoara si Farul Constanta, joi, 17 aprilie, pe stadionul Dan Paltinisanu.

Echipa gazda a reusit sa se impuna cu scorul de 35-13, dupa ce a inscris patru incercari, trei dintre acestea transformate si trei lovituri de pedeapsa. Fundasul timisoarean, Catalin Fercu, a reusit un eseu pentru echipa sa si a fost desemnat si Omul Meciului.

Internationalul roman, nascut in septembrie, 1986, a debutat la echipa nationala a Romaniei in noiembrie, 2005, in meciul sustinut de Stejari impotriva Canadei. Fercu a reusit sa inscrie un eseu si sa contribuie la victoria echipei cu scorul de 22-20, dupa ce la pauza, Canada conducea cu 17-8.

De atunci, Catalin este o prezenta constanta la lot, in iunie 2013, reusind ambele incercari din partida Romania-Emerging Italy din cadrul IRB Nations Cup, in urma careia Stejarii si-au pastrat trofeul.

In SuperLiga CEC Bank, pentru Catalin Fercu urmeaza etapa a V-a, sambata, 27 aprilie, cand echipa sa va face deplasarea in Capitala, pentru meciul contra CSM Olimpia Bucuresti, in direct pe RugbyTV.ro de la ora 11.00.

 

1 comment

  1. Pingback: Catalin Fercu – Jucatorul Etapei a IV-a — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *