Universitatea Cluj si Dinamo Bucuresti vor lupta pentru prima victorie in aceasta editie a SuperLigii CEC Bank

Duminica, pe Cluj Arena, partida dintre Universitatea Cluj si Dinamo Bucuresti va aduce fata in fata doua echipe aflate in cautarea primului succes in actuala editie a SuperLigii CEC Bank.

Universitatea Cluj ocupa pozitia a sasea iar Dinamo Bucuresti este ultima in clasament, momentan studentii devandu-i pe alb-rosii cu punctul bonus defensiv din partida cu Farul Constanta, aceasta fiind premisa de la care cele doua echipe vor incepe disputa de pe Cluj Arena.

Acel punct bonus insa are un gust amarui pentru studentii de pe malurile Somesului, pentru ca la fel de bine in locul sau puteau fi patru puncte dupa o disputa in care Ignea a avut in gheata victoria sau poate si mai mult daca pe stadionul Olimpia la 17-12 pentru CSM Olimpia acelasi jucator nu rata o transformare si o penalitate care puteau scrie altfel soarta partidei.

Oricum in ciuda punctelor ratate, Universitatea Cluj a demonstrat ca stie jocul indiferent de adversar si ca poate tine in sah adversari cu pretentii precum Farul sau CSM Olimpia, desigur urmatorul pas catre eficienta fiind o mai mare siguranta si dezinvoltura.

Atata vreme cat au jucat la siguranta, fara a risca, studentii au pus probleme, iar daca infrangerea la limita in fata marinarilor a fost si o consecinta a faptului ca acestia au evoluat pragmatic, CSM Olimpia a vrut mai mult moment in care clujenii si-au aratat limitele.

Dinamo nu a reusit inca sa-si depaseasca conditia, alb-rosii cedand in fiacare partida pornind mereu cu sansa a doua, iar daca in Maramures nu a avut nicio sansa, cu Farul si CSM Olimpia a aparut o licarire de speranta.

Spre lauda lor, elevii lui Stefan Demici nu au refuzat jocul si atat marinarilor cat si CSM-ului le-au marcat cate doua eseuri, repriza secunda de la Constanta aratand ca aceasta echipa are potential, lipsa de experienta fiind compensata de daruirea din teren.

Va fi o partida grea pentru ambele echipe care anul trecut si-au impartit victoriile, Dinamo insa nu poate uita aceea victorie de la Cluj dupa un eseu a lui Vlasceanu din minutul 72, acelasi jucator primind apoi cartonas galben iar alb-rosii au aparat succesul in 14 jucatori, in timp ce studentii rememoreaza cu placere ca in Play-Out i-au invins pe bucuresteni atat acasa cat si in deplasare.

Partida Universitatea Cluj-Dinamo Bucuresti se va disputa duminica, 27 aprilie, cu incepere de la ora 14:00 pe Cluj Arena, intalnirea putand fi urmarita in direct pe TVR Cluj si rugbytv.ro.

Palmaresul intalnirilor Universitatea Cluj-Dinamo Bucuresti in SuperLiga CEC Bank:

2011
Sezonul regulat:
Universitatea Cluj-Dinamo Bucuresti 14-20
Dinamo Bucuresti-Universitatea Cluj 50-11

2012
Sezonul regulat:
Dinamo Bucuresti-Universitatea Cluj 40-20
Universitatea Cluj-Dinamo Bucuresti 18-19

Play-Out:
Dinamo Bucuresti-Universitatea Cluj 29-10
Universitatea Cluj-Dinamo Bucuresti 14-24

2013
Sezonul regulat:
Dinamo Bucuresti-Universitatea Cluj 34-24
Universitatea Cluj-Dinamo Bucuresti 13-17

Play-Out:
Dinamo Bucuresti-Universitatea Cluj 20-31
Universitatea Cluj-Dinamo Bucuresti 27-10

1 comment

  1. Pingback: Universitatea Cluj si Dinamo Bucuresti vor lupta pentru prima victorie in aceasta editie a SuperLigii CEC Bank — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *