RCM Timisoara a invins cu bonus ofensiv pe terenul celor de la CSM Olimpia Bucuresti

Dupa o partida care a avut doua reprize diferite din punct de vedere al desfasurarii ostilitatilor din teren, campionii en-titre RCM Timisoara s-au impus pe stadionul Olimpia din capitala in fata celor de la CSM Olimpia Bucuresti.

Daca in prima repriza gazdele au reusit sa faca fata timisorenilor, fara a ameninta insa terenul de tinta al acestora, in repriza secunda elevii lui Daniel De Villiers nu au mai putut fi opriti din drumul lor catre o victorie in valoare de cinci puncte, adica cu bonificatie suplimentara pentru incercarile marcate.

Partida a inceput cu cele doua echipe tatonandu-se, initiatiava fiind de partea oaspetilor care au incercat sa-i impinga pe CSM-isti cat mai aproape de propriul teren de tinta, din acest joc rezultand o penalitatitate ratatata de Filip si una concretizata de Conache.

Cu Tooala eliminat temporar pentru zece minute dupa un cartonas galben, CSM Olimpia a reusit sa mentina diferenta de pe tabela de marcaj la doar trei puncte in favoarea timisorenilor, care in ciuda faptului ca au dus jocul pana in 22-ul gazdelor au gresit cu regularitate pasa decisiva.

Primul eseu al partidei a venit in minutul 26, insistenta banatenilor dand roade, o patrundere urmata de o deschidere rapida a jocului ducand balonul la Carpo care a finalizat, transformarea lui Conache majorand diferenta la 10-0.

Acesta a fost si rezultatul primei parti in finalul careia V.Rus a vazut un cartonas galben in timp ce albastrii de la CSM Olimpia au ratat o noua posibilitate de a marca puncte prin Filip care nu a reusit sa nimereasca cadrul butului advers din lovitura de pedeapsa.

Partea secunda a fost una spectaculoasa in care ambele formatii si-au adus aportul la spectacolul din teren, timisoarenii reusind sa inscrie patru eseuri in timp ce bucurestenii s-au putut bucura de doua finalizari in terenul de tinta advers.

RCM Timisoara a intrat decisa in repriza secunda si Umaga a finalizat cu eseu la colt, din pozitie dificila Conache ratand transformarea, pentru ca apoi CSM-ul sa raspunda tot cu o incercare al lui Filip, acelasi jucator ratand insa transformarea.

A urmat o perioada in care banatenii s-au dezlantuit total si intr-un interval de zece minute au reusit sa inscrie trei eseuri prin Fercu, Carpo si Conache, ultimul reusind sa transforme de fiecare data, scorul luand proportii, 36-5 in favoarea oaspetilor.

CSM-ul a platit din nou tribut indisciplinei, in perioada de timp amintita bucurestenii fiind penalizati cu doua cartonase galbene vazute de Tabu Lasarusa si Petreanu, albastrii evoluand pentru apoximativ 15 minute in numai 13 jucatori.

Finalul jocului a adus o incercare a lui Sola transformata de Ispir, dar si un nou cartonas galben vazut de Gordas, rezultatul final fiind: CSM Olimpia Bucuresti-RCM Timisoara 12-36, cu punct bonus ofensiv in contul invingatorilor.

In urmatoarea etapa CSM Olimpia se va deplasa in Maramures pentru disputa cu Stiinta Baia Mare, in timp ce RCM Timisoara va primi vizita celor de la Universitatea Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *