Stiinta Baia Mare a obtinut o victorie cu emotii in fata celor de la CSM Olimpia Bucuresti

Dupa o disputa extrem de echilibrata in care fiecare dintre cele doua combatatante si-ar fi putut apropia victoria, Stiinta Baia Mare a castigat partida de pe propriul teren in fata bucurestenilor de la CSM Olimpia.

Partida a inceput sub semnul echilibrului, CSM Olimpia jucand extrem de curajos ceea ce adus si prima oportunitate de a marca puncte de partea bucurestenilor care au deschis scorul dupa o lovitura de pedeapsa semnata de Filip.

Desi oarecum ciudat gazdele nu au reusit sa se apropie amenintator de 22-ul oaspetilor, in minutul 12 Luke Samoa a ratat o tentativa de tinta, pentru ca apoi la o faza pornita de la Wiringi si continuata pe traseul Fakaosilea-Van Heerden, Gal a reusit sa inscrie primul eseu al partidei.

Luke Samoa a reusit transformarea si zimbrii conduceau in minutul 14 cu 7-3, rezultatul mentinandu-se pana in minutul 27 pentru ca desi Filip a avut oportunitatea de a pune puncte pe tabela de marcaj a ratat o penalitate, distanta fiind de 45 de metri de butul gazdelor.

Au urmat momente de joc foarte bune ale bucurestenilor care gratie inaintarii au pus o presiune fantastica asupra maramuresenilor, acestia fiind nevoiti sa se apere la cinci metri de propriul teren de tinta si astfel dupa o deschidere rapida a lui Surugiu balonul a ajuns la Sola care a finalizat actiunea cu eseu.

Filip a ratat din pozitie dificila transformarea insa CSM Olimpia Bucuresti a preluat conducerea pe tabela de marcaj a stadionului Lascar Ghinet cu rezultatul de 8-7.

Pana la pauza ambele echipe au mai concretizat cate o lovitura de pedeapsa, Luke Samoa in contul gazdelor, Filip pentru vizitatori si astfel bucurestenii au intrat la cabine avand avantaj de un punct 11-10.

Repriza secunda a inceput cu CSM-isti avand un moral excelent si in minutul 43 Filip a concretizat o noua lovitura de pedeapsa scorul devenind 14-10.

Cu oaspetii aflati in avantaj zimbrii au incercat sa revina avand insa de infruntat o aparare foarte buna a acestora care insa a cedat in minutul 52 atunci cand in urma unui contra-atac baimarenii au reusit prin Ciutu o noua incercare.

Filip putea sa egaleze in minutul 64 insa centrul galben-negrilor a ratat si pana la finalul patidei doar Luke Samoa a mai adus puncte pe tabela de marcaj, Stiinta Baia Mare impunandu-se cu rezultatul de 20-14.

Dupa o partida spectaculoasa cu rasturanri de scor in care ambele echipe si-au adus aportul la spectacolul din teren, Stiinta Baia Mare a acumulat patru puncte in clasament, CSM Olimpia plecand din Maramures cu punctul bonus defensiv.

1 comment

  1. Pingback: Stiinta Baia Mare a obtinut o victorie cu emotii in fata celor de la CSM Olimpia Bucuresti — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *