CS Gold Rosia Montana a castigat etapa de rugby 7 disputata la Iasi

La sfarsitul saptamanii s-au disputat partidele contand pentru a doua etapa din campionatul de rugby 7 feminin senioare, turneu care a avut loc la Iasi, cu participarea a patru echipe, CS Politehnica Iasi, CS Gold Rosia Montana, CSU Cluj si RC Gringos Transilvania.

Oarecum surprinzator, aceasta runda secunda a revenit fetelor de la CS Gold Rosia Montana care, in partida decisiva, au invins pe CS Politehnica Iasi, iesencele fiind campioanele ultimelor doua editii, cu rezultatul de 10-7.

A fost o partida cu doua reprize diferite din punct de vedere al desfasurarii ostilitatilor din teren, prima parte a jocului apartinand echipei din Iasi, care a marcat un eseu transformat, pentru ca in repriza secunda CS Gold sa inscrie doua eseuri, rasturnand situatia de pe tabela de marcaj.

Locul trei a fost ocupat de CSU Cluj, studentele de pe malurile Somensului cedand in fata primelor doua clasate, CS Politehnica  Iasi si CS Gold, pentru a invinge in disputa cu RC Gringos la o diferenta consistenta.

Dupa doua etape disputate, prima la Zlatna si a doua la Iasi, in clasamentul general conduce CS  Politehnica Iasi, fiind urmata de CS Gold  Rosia Montana, CSU Cluj si RC Gringos.

 Rezultatele etapei secunde disputate la Iasi:

CS Poli Iasi-RC Gringos 50-0

CS Gold-CSU Cluj 12-7

RC Gringos-CSU Cluj 0-45

CS Poli Iasi-CS Gold 7-10

CS Gold-RC Gringos 50-0

CSU Cluj-CS Poli Iasi 0-29

 Clasament:

1.CS Gold Rosia Montana-9p

2.CS Politehnica Iasi-7p

3.CSU Cluj-5p

4.RC Gringos-3p

Clasamentul general dupa doua etape arata astfel:

1.CS Politehnica Iasi-16p

2.CS Gold Rosia Montana-15p

3.CSU Cluj-11p

4.RC Gringos Transilvania-6p

Urmatoarea etapa, a treia, din cadrul campionatului de rugby 7 feminin senioare va avea loc pe 17 mai si va fi organizata la Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *