CS Navodari a continuat seria rezultatelor pozitive invingand la Galati

CS Navodari a obtinut cea de-a treia victorie consecutiva dupa succesul inregistrat pe terenul celor de la RCM Galati, in partida ce s-a disputat in cadrul etapei a V-a din Divizia Nationala Seniori.

Dupa victoriile de la Suceava si de pe propriul teren cu CSUAV Arad, CS Navodari a castigat la Galati, astfel ca echipa lui Cornel Suciu se afla in acest moment pe pozitia secunda in clasament, un loc la care echipa de la malul marii nu spera, date fiind insuccesele din primele doua etape.

Prima parte a disputei  s-a jucat sub semnul echilibrului, Caloian deschizand scorul pentru gazde dintr-o lovitura de pedeapsa, pentru ca apoi omologul sau Trandafir sa izbuteasca  egalarea din acelasi procedeu.

Rezultatul de 3-3 s-a mentinut pana aproape de finalul primei reprize, atunci cand intr-un interval de numai un minut, Trandafir a punctat dintr-o penalitate, iar apoi fundasul  Perju a marcat primul eseu al partidei, transformarea venind tot din piciorul lui Trandafir.

In repriza secunda, condusa cu 13-3, RCM Galati a reusit sa revina in joc si astfel in minutul 58 echipa de la malul Dunarii s-a apropiat la doar trei puncte de vizitatori, Manolache semnand un eseu transformat de Partenie.

Din pacate pentru galateni, acestea aveau sa fie ultimele puncte marcate pentru ca, dupa un cartonas galben vazut de Tihan, acestia au ramas in 14 jucatori, situatia de avantaj numeric fiind exploatata  cu eficienta de vizitatori.

Astfel, in minutul 65 flankerul Bejan a marcat cea de-a doua incercare in contul navodarenilor, in ciuda transformarii ratate ecartul dintre cele doua echipe devenind mai mare de un eseu transformat, tabela de marcaj indicand 18-10.

In minutul 73 si oaspetii au ramas in inferioritate numerica, Comanici fiind trimis pe banca pedepselor pentru un cartonas galben, dar chiar si in aceste conditii CS Navodari a transat soarta partidei, Trandafir inchizand tabela de marcaj cu o lovitura de pedeapsa.

 CS Navodari s-a impus cu rezultatul de 21-10, acesta fiind cea de-a patra infrangere pentru RCM Galati din tot atatea partide disputate, in urmatoarea runda galatenii urmand a se deplasa la Iasi pentru partida cu Poli Agro, pentru ca navodarenii sa se odihneasca din cauza numarului impar de echipe participante in Divizia Nationala Seniori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *