CSM Olimpia a invins in premiera Steaua terminand turul sezonului regulat in careul de asi al SuperLigii CEC Bank

Pe stadionul Olimpia dupa o partida in care obtinerea victoriei a primat, CSM Olimpia si Steaua angajandu-se intr-o lupta surda, gazdele s-au impus cu succes gratie caruia dupa prima parte a sezonului regulat ocupa pozitia a patra in clasament.

Steaua a inceput ceva mai hotarata jocul si in primele cinci minute militarii au avut de partea lor atat posesia cat si initiativa, Dumbrava insa a ratat prima oportunitate de a marca irosind o lovitura de pedeapsa.

Cei care aveau sa deschida scorul au fost insa tot ros-albastrii pentru ca la o faza in care Nathan Paila a dat o pasa neglijenta Dumbrava atent a interceptat cursa solitara a uverturii stelistilor aducand prima incercare a partidei.

Dupa primul sfert de ora Steaua se afla in avanatj cu rezultatul de 8-3, Patrascu a ratat transformarea eseului maraca de Dumbrava dar s-a revansat concretizand o lovitura de pedeapsa in timp ce de partea CSM-ului acelasi lucru l-a reusit Filip.

Au urmat 20 de minute in care tabela de marcaj nu s-a mai modificat, ambele echipe angajandu-se intr-o disputa intre cele doua 22-uri, CSM-ul pierzandu-l pe Surugiu accidentat iar ros-albastrii incercand sa imbine momentele de fixare cu deschideri pe treisferturi.

Indisciplina i-a costat pe militari si in minutul 36 Filip a redus din diferenta dupa o lovitura de pedeapsa acordata gazdelor pentru proteste, finalul primei reprize dand elevilor lui Marin Mot sansa de a se desprinde din nou.

Dumbrava a ratat o lovitura de pedeapsa iar apoi in ultimul minut Patrascu l-a inlocuit pe acesta in fata butului advers, fundasul ros-albastrilor reusind sa trimita balonul printre buturile CSM-ului stabilind rezultatul pauzei: CSM Olimpia-Steaua 6-11.

Partea secunda a inceput cu Patrascu ducand scorul la 14-6 pentru Steaua, cele trei puncte marcate din lovitura de pedeapsa fiind ultimele in contul militarilor care pana la final au cedat initiativa pe fondul unei oboseli vizibile.

In minutul 53 Filip si C.Dumitru au fost trimisi pe banca pedepselor, ambii vazand cartonasul galben, jocul 14 contra 14 fiind mai mult pe placul gazdelor care au si marcat o incercare, dupa un mol de margine urmat de un moment de fixare, Ratiu finalizand in terenul de tinta advers.

Cum Filip se afla in perioada de eliminare temporara, Statulescu a preluat rolul transformerului, fundasul CSM-ului punand si cele doua puncte pe tabela de marcaj pentru ca rezultatul sa devina 14-13 in favoarea Stelei.

Acesta avea sa fie momentul revenirii trupei antrenate de Paul Healy, elevii sai intorcand rezultatul de pe tabela de marcaj dupa trei lovituri de pedeapsa concretizate de Filip, care a mai ratat o tentativa de tinta, diferenta de scor privandu-i pe ros-albastrii de punctul bonus defensiv.

CSM Olimpia s-a impus cu rezultatul de 22-14 si incheie turul sezonului regulat al SuperLigii CEC Bank in careul de asi, urmatoarea partida fiind un adevarat derby pentru pozitia a treia atunci cand pe stadionul Olimpia vor veni cei de la Farul Constanta.

De partea cealalta Steaua cu patru partide pierdute din cele sase disputate se afla pe locul cinci in clasament, pentru ros-albastrii urmeaza un retur deosebit de greu in care prima confruntare va fi pe Cluj Arena in compania Universitatii Cluj.

3 comments

  1. Pingback: CSM Olimpia a invins in premiera Steaua terminand turul sezonului regulat in careul de asi al SuperLigii CEC Bank — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *