Dupa o partida spectaculoasa, cu opt eseuri, Farul s-a impus pe stadionul Olimpia

Desi se anunta o partida echilibrata pe stadionul Olimpia, cea dintre CSM Olimpia si Farul Constanta, inceputul jocului parea ca va contrazice aceasta previziune, marinarii avand un inceput foarte bun gratie caruia si-au surprins adversarii.

Inca din minutul doi constantenii au reusit prima incercare a jocului, dupa o cursa frumoasa a lui Apostol faza a fost continuata de Baivi care l-a gasit in suport pe Jantjies, fundasul marinarilor reusind finalizarea.

Vlaicu a transformat asa cum nu avea sa greseasca nici trei minute mai tarziu cand a concretizat o lovitura de pedeapsa pentru ca scorul sa devina 10-0 in favoarea Farului, CSM-ul ratand in replica o penalitate prin Filip, cel care a mai reusit o actiune individuala, dar ineficienta.

In minutul 13 a fost randul lui Ranuku sa faca o incursiune prin apararea bucurestenilor, insistenta lui mutand jocul la cinci metri de terenul de tinta al gazdelor, de unde, dupa o gramada spontana, Turashvili a finalizat cu eseu.

Patru minute mai tarziu a venit si cel de-al treilea eseu al marinarilor, arma castigatoare fiind molul de margine caruia CSM-ul nu i-a putut face fata si Tamba a culcat in terenul de tinta, acelasi lucru reusindu-l si Biavi, dupa acelasi procedeu, in minutul 28.

Cum Vlaicu nu a ratat nicio transformare, in minutul 28 tabela de marcaj indica rezultatul de 31-0 in favoarea Farului, care a controlat in mod autoritar partida si se parea ca marinarii vor pleca din Bucuresti cu punctul bonus ofensiv.

Cursul jocului insa s-a schimbat, si dupa o faza in care Sola a batut apararea marinarilor, Nathan Paila a finalizat la centru, usurand sarcina lui Filip, pentru a reduce ecartul la 31-7 in favoarea vizitatorilor.

In minutul 39 constantenii au ramas in 14 jucatori, dupa ce Ranuku a primit cartonas galben si insistand in atac bucurestenii au obtinut cel de-al doilea eseu prin Tudor George, o incercare transformata de acelasi Filip care a stabilit si scorul pauzei, CSM Olimpia-Farul 14-31.

Repriza secunda a inceput cu Vlaicu ratand doua tentative de tinta, dar si cu echipa gazda incercand sa revina pe tabela de marcaj si astfel in minutul 62 Barbu a marcat al treilea eseu in contul CSM-ului, Filip a transformat iar ecartul a scazut la doar zece puncte.

Cu zece minute inainte de finalul jocului Farul parea ca va scapa printre degete o victorie de care a fost atat de sigura, molul gazdelor aducand un nou eseu marcat de Nathan Paila, transformat de Filip pentru ca scorul sa devina 31-28.

Finalul s-a jucat pe contre si in cele din urma Vlaicu a concretizat o penalitate, astfel ca Farul s-a impus cu rezultatul de 34-28, CSM-ul alegandu-se in urma infrangerii cu punctul bonus defensiv.

1 comment

  1. Pingback: Dupa o partida spectaculoasa, cu opt eseuri, Farul s-a impus pe stadionul Olimpia — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *