Stiinta Baia Mare s-a impus pe terenul lui Dinamo si ramane neinvinsa

Pe stadionul Florea Dumitrache, Stiinta Baia Mare si-a atins obiectvul urmarit prin deplasarea facuta la Bucureresti adica o victorie cu bonus ofensiv in fata celor de la Dinamo, astfel ca Zimbrii continua sa pastreze procentajul de 100 % al victoriilor in acest sezon al SuperLigii CEC Bank.

Inceputul de partida nu anunta deznodamantul final pentru ca dupa un prim sfert de ora cele doua echipe se aflau la egalitate, Samoa Luke concretizand o lovitura de pedeapsa pentru maramureseni, Siotame Manu in contul dinamovistilor.

Minutul 17 a adus si prima incercare a partdei autor fiind Dinis, Samoa Luke a ratat transformarea insa acesta a fost punctul de plecare al reusitelor care aveau sa aduca la finalul jocului bonusul ofensiv pentru trupa lui Eugen Apjok.

Forta inaintarii si-a spus cuvantul in minutul 30 si dupa o gramada la care dinamovisti au cedat deliberat, ba mai mult au jucat balonul din pozitie de offside maramuresenii au beneficiat de un eseu de penalizare, tarnsformarea lui Samoa Luke ducand scorul la 15-3.

Dinamo a avut sansa de a strange rezultatul insa Nitu a ratat o penalitate, in replica zimbrii lovind din nou pe inaintare cu un eseu de penalizare transformat de Samoa Luke care a stabilit si scorul pauzei 22-3 in favoarea oaspetilor.

Partea secunda a inceput tot cu maramuresenii controland jocul si dupa un mol de margine a venit si al patrulea eseu al acestora, Samoa Luke a ratat transformarea, moment in care preactic baimarenii si-au asigurat bonificatia ofensiva.

Dinamo a replicat prin doua lovituri de pedeapsa concretizate de uvertura tongaleza Siotame Manu, insa a fost de ajuns ca Moyake sa sparga defensiva alb-rosiilor iar Wiringi sa marcheze un nou eseu transformat tot de el.

Ultimul eseu al partidei a venit dupa o gramada in 22-ul gazdelor in urma careia Moyake a trecut din rolul de creator al incercarii in cea de finalizator, Wiringi a transformat pentru ca scorul sa devina 41-9 in favoarea zimbrilor maramureseni.

Siotame a mai avut o sansa de a cosmetiza rezultatul final distanta insa fiind de peste 45 de metri tabela a ramas nemoficata astfel ca dupa 80 de minute de joc partida s-a incheiat cu scorul: Dinamo Bucuresti-Stiinta Baia Mare 9-41.

Etapa urmatoare ambele echipe vor avea partide de foc, Stiinta Baia Mare primind vizita celor de la RCM Timisoara in timp ce Dinamo se va deplasa pe stadionul din Complexul Ghencea pentru disputa cu eternal rivala Steaua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *