La Cluj se intalnesc senioarele si junioarele

Sambata la Cluj, pe stadionul din Parcul Iuliu Hatienganu, se va disputa o noua runda contand pentru Campionatul National de Rugby 7 feminin, senioarele confruntandu-se in etapa a IV-a, junioarele in partide din cadrul etapei a III-a.

In momentul de fata, dupa trei etape disputate la senioare, lidera este CS Politehnica Iasi, urmata in clasamentul general de CS Gold Corporation Rosia Montana, CS Universitatea Cluj si RC Gringos Transilvania.

Anterioarele trei etape au fost castigate de CS Politehnica Iasi, care s-a impus la Zlatna si Bucuresti, pentru ca in runda organizata la Iasi invingatoare sa fie fetele de la CS Gold Corporation Rosia Montana.

La junioare situatia este foarte stransa, dupa doua etape in clasamentul general Venus Temad Piatra Neamt si CS Gold Corporation Rosia Montana au acumulat un total de 20 de puncte, fiind si echipele care s-au impus in primele doua turnee organizate la Zlatna, respectiv Buzau.

Clasamentul general la junioare este completat de CSM Pascani, RC Ariesul Mihai Vitezul si RC Buzau, ultimii declinandu-si participarea la aceasta etapa.

1 comment

  1. Pingback: La Cluj se intalnesc senioarele si junioarele — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *