Nathan Paila – Jucatorul Etapei a VIII-a

Etapa a VIII-a a SuperLigii CEC Bank a programat partida dintre CSM Olimpia Bucuresti si Farul Constanta, meci spectaculos care la final a adus victoria constantenilor cu 34-28.

CSM-ul a inceput slab partida, iar in minutul 23, Farul Constanta conducea cu 31-0. Pana spre final, echipa bucuresteana a reusit sa recupereze ajungand in minutul 68 la o diferenta de o lovitura de pedeapsa, scor 28-31. Finalul partidei a apartinut Farului, acestia reusind sa transforme lovitura de pedeapsa obtinuta prin Florin Vlaicu, care stabilea si scorul final, CSM Olimpia Bucuresti-Farul Constanta 28-34.

Nathan Paila a fost desemnat Omul Meciului si Jucatorul Etapei a VIII-a, acesta reusind sa inscrie doua eseuri in contul echipei sale.

Nathan este originar din Australia si joaca pe postul de flanker sau nr. 8. A venit la CSM Olimpia din acest sezon dupa ce in trecut a mai evoluat la cluburi precum: Randwick (Sydney), Eastern Suburbs (Sydney) sau Melbourne Axeman.

Pentru Paila urmatoarea etapa va avea loc pe 01 iunie, la Cluj, unde echipa sa va intalni Universitatea Cluj, echipa pe care in tur au reusit sa o invinga cu scorul de 29-12.

1 comment

  1. Pingback: Nathan Paila – Jucatorul Etapei a VIII-a — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *