Victorie la scor a Farului in fata Universitatii Cluj

Pe stadionul Mihai Naca, Farul Constanta si-a respectat statutul de favorita in partida cu Universitatea Cluj, marinarii obtinand o victorie la scor in fata unei echipe care insa spre lauda ei si-a jucat sansa pana la capat.

Farul a avut nevoie de numai 12 minute pentru a-si asigura bonusul ofensiv, iuresul declansat de alb-albastri in debutul jocului ducand la marcarea a patru eseuri toate transformate de Vlaicu pentru ca tabela de marcaj sa indice 28-0.

Primul si-a trecut numele pe lista marcatorilor de eseuri Jantjies dupa o actiune personala acesta fiind urmat de Neagu care a profitat de o actiune a lui Vueti Baivi, apoi Vlaicu a finalizat in ciuda opozitiei a trei aparatori pentru ca Faamita sa-si treaca in cont prima incercare de cand imbraca tricoul alb-albastru.

Au urmat 20 de minute in care jocul s-a echilibrat dar cei care aveau sa modifice din nou tabela de marcaj au fost tot marinarii, Vlaicu ducand scorul la 31-0 dupa o lovitura de pedeapsa concretizata in puncte.

Prima repriza s-a incheiat cu o noua reusita in terenul de tinta clujean, Faamita izbutind dubla personala in timp ce Vlaicu si-a mai trecut in cont o transformare si o penalitate, rezultatul la pauza fiind : Farul Constanta-Universitatea Cluj 41-0.

Repriza secunda a inceput cu studentii ardeleni decisi sa inscrie eseul de onoare macar reusind in cele din urma trei finalizari in terenul de tinta al constantenilor, prima apartinadu-i lui Murgoci in minutul 55.

La eseul reusit de Murgoci marinarii au raspuns cu dupa incercari semnate de Neagu si Semple, ambele transformate de Vlaicu pentru ca in minutul 61 tabela de marcaj sa indice rezultatul de 55-5 in favoarea echipei de la malul marii.

Ultimele zece minute au adus o serie de patru eseuri, finalizarile alternand cand intr-un teren de tinta cand in celalalt, Boar si Petucher fiind marcatorii clujenilor, Semple si Nere pentru marinari, iar daca I Mazare a reusit o transformare, Sabbagh s-a evidentiat de doua ori din fata butului.

Farul s-a impus cu rezultatul de 69-17, in urmatoarea runda constantenii deplasandu-se pe terenul lui Dinamo in timp ce Universitatea Cluj va primi vizita celor de la CSM Olimpia Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *