Stefan Ciuntu se retrage

La 28 de ani, Stefan Ciuntu se retrage din sportul de performanta, dupa o fructuoasa cariera atat la echipa de club, CSM Stiinta Baia Mare, cat si la cea nationala.

Motivul il reprezinta operatiile pe care le-a suferit la genunchi, care nu ii mai permit continuarea activitatii sportive. Una dintre cele mai grele interventii suferite a avut loc in 2010, cand a fost diagnosticat cu dubla ruptura meniscala si leziune a ligamentului incrucisat anterior.

Galateanul si-a facut debutul in tricoul Stejarilor la Cupa Mondiala din 2007 intr-un meci cu Noua Zeelanda, iar in cele 34 de selectii adunate, a inscris 50 de puncte. Dupa doi ani petrecuti in tabara dinamovistilor, Stefan Ciuntu s-a transferat in 2008 la Baia Mare, club la care a ramas pana la incheierea carierei.

Din 2012, jucatorul selectionatei noastre si-a insusit o a doua responsabilitate in clubul baimarean, fiind numit in functia de preparator fizic.

Desi a depus eforturi considerabile sa revina pe terenul de rugby, starea de sanatate nu i-a permis sa continue in postura de jucator de performanta. Cu toate acestea, sunt sanse mari sa isi contureze viitorul in staff-ul clubului pentru care a jucat in ultimii cinci ani, tot aproape de coechipierii sai.

3 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *