Florin Vlaicu a adus victoria Farului in partida cu RCM Timisoara

Dupa o partida in care Farul Constanta si RCM Timisoara au incercat sa-si puna in evidenta punctele forte, constantenii au reusit sa se impuna gratie eficientei in fata butului a lui Florin Vlaicu, care nu a ratat nicio tentativa de tinta.

In primele zece minute disputa a avut loc cu precadere intre cele doua 22-uri, pentru ca un mol de margine excelent gestionat de banateni sa aduca primul eseu al partidei, efortul colectiv al galben-albastrilor fiind concretizat de Poparlan. Calafeteanu a ratat transformarea, dar RCM Timisoara a preluat conducerea cu 5-0.

Farul nu s-a descurajat, ba mai mult, marinarii profitand de faptul ca Poparlan a vazut cartonasul galben, au reusit sa reduca ecartul dupa o lovitura de pedeapsa a lui Vlaicu, la jumatatea primei reprize scorul fiind de 5-3 in favoarea campionilor en-titre.

Superioritatea numerica si-a spus cuvantul cateva minute mai tarziu, cand, dupa o actiune frumoasa a lui Apostol oprit in extremis in drumul catre eseu, Vlaicu a beneficiat de o noua tentativa de tinta care a dus Farul in avantaj.

Prima repriza s-a incheiat cu RCM Timisoara in avantaj banatenii in ciuda faptului ca nu a reusit sa strapunga defensiva gazdelor au marcat dintr-o lovitura de pedeapsa de la centrul terenului, autor fiind Vali Calafeteanu.

Partea secunda a inceput cu centrul timisorenilor Kinikinilau gasind o bresa in apararea marinarilor pentru cel de-al doilea eseu la partidei. Calafeteanu a transformat si RCM Timisoara s-a desprins la noua puncte pe tabela de marcaj, care indica rezultatul de 15-6.

Pe fondul unui joc echilibrat, rolul transformerilor a devenit esential si, dupa ce Vlaicu a redus din diferenta, Calafeteanu a ratat, aceasta fiind practic si ultima oportunitate a galben-albastrilor de a pune pe tabela de marcaj.

La jumatatea mitanului secund Vlaicu i-a dus pe constanteni la numai trei puncte in spatele banatenilor, dupa care jocul a devenit tensionat, astfel ca Neacsu de la gazde, respectiv Kinikiniulau si Shennan au fost trimisi pe banca pedepselor pentru cate zece minute fiind avertizati cu cartonase galbene.

In superioritate numerica Farul a egalat prin Vlaicu, centrul marinarilor avand apoi doua reusite consecutive de la centrul terenului pentru o victorie cu rezultatul de 21-15, un succes asteptat de marinari intr-o partida cu RCM Timisoara din 2011.

Etapa urmatoare va fi una de foc pentru Farul, care se va deplasa in Maramures pentru partida cu CSM Stiinta Baia Mare, in timp ce RCM Timisoara, avand amenintata prezenta directa in semifinale, va primi vizita celor de la CSM Olimpia Bucuresti.

1 comment

  1. Pingback: Florin Vlaicu a adus victoria Farului in partida cu RCM Timisoara — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *