Grigoras Diaconescu – Jucatorul etapei a XIII-a

Din 2008 in tricoul celor de la Steaua Bucuresti, Grigoras Diaconescu a fost mereu un jucator deosebit de util mijlocasul la gramada al ros-albastrilor evoluand de fiecare data cu multa determinare.

Asa a facut-o si in partida de la Constanta unde Steaua s-a impus intr-un derby de traditie in fata Farului si chiar daca nu si-a trecut numele pe lista marcatorilor, evolutia din teren l-a aureolat cu tilul de jucatorul meciului.

Dupa mai multe partide in care Steaua a suferit in privinta legaturii dintre compartimente, cuplul Diaconescu-Lazar a facut intr-un fel diferenta in disputa cu echipa de la malul marii bloanele pornite de la demi si continuate pe treisferturi de uvertura punand in dificultate apararea adversa.

Succesul mai putin scontat al Stelei in fata Farului a facut din trupa ros-albastrilor o adevarata performera a etapei iar in mod firesc cel care a contribuit decisiv prin jocul sau la obtinerea victoriei, Grigoras Diaconescu sau obtina titlul de jucator al rundei cu numarul 13.

Grigoras Diaconescu s-a reintors la Steaua dupa un periplu in Franta unde a evoluat in campionatul Federale 2 la St Junien echipa pentru care in mod constant a fost prima optinune pe postul de mijlocas la gramada.

Desi nu a debutat inca pentru Stejari, Grigoras Diaconescu a fost in vizorul selectionatei Lupii Bucuresti, pentru care a adunat zece prezente si un eseu marcat contra englezilor de la Bath.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *