Stelistii, victoriosi in confruntarea cu CSM Olimpia Bucuresti

Duelul echipelor bucurestene, CSA Steaua si CSM Olimpia Bucuresti, programat pentru 6 august 2014, a consemnat o victorie a militarilor, cu 27-16.

Primele puncte pe tabela si le-au adaugat reprezentantii CSM-ului, prin eseul lui Valentin Ivan. Cinci minute mai tarziu, stelistii si-au luat revansa prin incercarea reusita de Grigoras Diaconescu, aceasta fiind urmata de transformarea lui Dumbrava.

CSM-ului i s-a acordat imediat dupa aceasta o lovitura de pedeapsa, Ispir reusind sa trimita printre barele butului. Tot o penalitate executata de acelasi numar 11, Ispir, a dus scorul la 7-11.

Balanta a fost inclinata  in directia opusa in ultimul minut al partidei, odata cu eseul lui Ianus, scorul la pauza, 14-11, rezultand din aceasta incercare si din transformarea aceluiasi Dumbrava.

Cea de a doua repriza a contorizat eseuri de ambele parti, unul pe tabela in dreptul CSM-ului, autor Taikato Simpson, militarii punctand prin Ionita, Orghianu – eseuri si printr-o lovitura de pedeapsa executata de Filip Lazar.

Din punct de vedere disciplinar, cel de al doilea mitan a consemnat trei cartonase galbene, doua pentru echipa castigatoare (Ahofono si Udroiu) si unul pentru Ion Adrian, jucator al CSM-ului.

1 comment

  1. Pingback: Stelistii, victoriosi in confruntarea cu CSM Olimpia Bucuresti — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *