Zimbrii castiga confruntarea cu Universitatea Cluj

Universitatea Cluj si Stiinta Baia Mare si-au verificat potentialul inaintea debutului in Cupa Romaniei.

Etapa a XIV-a  a SuperLigii CEC Bank a debutat marti, 5 august 2014, cu intalnirea dintre CSM Baia Mare si Universitatea Cluj, incheiata cu victoria maramuresenilor.

Partida a debutat in forta, prima incercare reusita apartinand baimarenilor, in minutul cinci. Celor cinci puncte marcate de Georgel Catuna li s-au adaugat si cele doua ale transformarii lui Daniel Brooks, insa dupa alte cinci minute de joc, clujenii si-au luat revansa prin eseul lui Nicu Ignea.

Pana aproape la jumatatea reprizei nu au mai existat schimbari pe tabela, aceasta fiind modificata abia in minutul 24 de acelasi numar zece clujean, Ignea, printr-o lovitura de pedeapsa reusita. Ambitia zimbrilor si-a spus imediat cuvantul, ei inscriind prin Hihetah.

Replica universitarilor s-a constituit din doua lovituri de pedeapsa executate cu succes de Ignea, insa avansul fragil al acestora a fost compensat rapid de incercarea lui Cristian Dinis, transformata de Brooks. Astfel, la intrarea la cabine gazdele conduceau cu 19-14.

Reintoarcerea in teren a fost marcata de cel de al doilea eseu al lui Stephen Hihetah, din minutul 46, transformat un minut mai tarziu de acelasi Brooks. In mitanul secund clujenii au bifat si ei o incercare prin Vasiliu, completata de transformarea lui Ignea.

Scorul de 26-21 s-a mentinut pana in minutul 74, cand Cristian Dinis a reusit sa culce balonul in terenul advers. In replica, oaspetii au mai reusit inca o lovitura de pedeapsa, de aceasta data executata de Mazare, pentru ca apoi fluierul arbitrului sa hotarasca scorul final, 31-24.

1 comment

  1. Pingback: Zimbrii castiga confruntarea cu Universitatea Cluj — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *